Derek Deasy

Affiliate Professor of Organisational Behaviour
Executive Management Programme INSEAD

Deltagerne på Executive Management Programme, kan glæde sig til at møde Derek Deasy, som er professor, underviser og forsker. Hans forskning og praksis er baseret på en systempsykodynamisk tilgang, der tager højde for, hvordan gruppeopgaver, organisationsstrukturer og kulturer påvirkes af og påvirker enkeltpersoners oplevelse og arbejde.

Derek Deasy er tilknyttet professor i organisatorisk adfærd hos INSEAD og underviser i emnerne leading in complex environments og leading organizational change  Scandinavian Executive Institutes toplederuddannelse, Executive Management Programme.  

Hans interesser inkluderer lederudvikling, udbrændthed og modstandsdygtighed, håndtering af ​​følelsesmæssigt krævende opgaver i teams. 

Derek Deasy underviser på programmet INSEAD Coaching Certificate.  

Derek arbejder til dagligt på lederudviklingsprogrammer for senior executives på INSEAD og har bidraget til åbne og interne koncernprogrammer samt til fuldtids MBA’er på Copenhagen Business School i Danmark og ved IMD i Schweiz . Han har givet input til organisationers psykodynamik til doktorgradsprogrammet for klinisk psykologi ved Trinity College, Dublin. Han har også en omfattende coaching- og konsulentpraksis, der i øjeblikket inkluderer individuelt arbejde med virksomhedsledere og arbejder med teams i teknologisektoren og i iværksætteraktiviteter. 

Derek bringer til alt sit arbejde et særligt fokus på de personlige fordele og omkostninger ved ægthed, effektivitet og succes. Han understøtter ledere i udviklingen af ​​funktionelle tilgange til selvindsigt og modstandsdygtighed ved håndtering af job og opgaver, der kræver personlig tilstedeværelse og intens følelsesmæssig investering. I det sidste årti har han arbejdet med virksomheder og ledere inden for en lang række sektorer, herunder byggeri, medicinalvarer, mode og teknologi. 

Ved siden af sit professorat har Derek i mange år være direktør i sundhedsvæsenet. Hans særlige ekspertise var behandling af seksuelt misbrugte børn. Han ledede et tværfagligt team, der tilbyder retsmedicinske og terapeutiske tjenester til sårbare børn og deres familier. Dette arbejde lærte ham vigtigheden af ​​sund styring og effektiv ledelse. 

Derek har en doktorgrad i klinisk psykologi fra Trinity College, Dublin, og BA og MA grader i psykologi fra University College Dublin. Han er også uddannet på Tavistock Clinic i London og fik her en kandidatgrad i Organisational ConsultancyI 2011 blev han tildelt titlen Honorary Associate Professor af Institute of Work, Health and Organisation ved University of Nottingham. Han holder sig løbende opdateret med gruppeforholdskonferencer i hele Europa og USAHan er gift og har tre små sønner. 

Tilbage til professorer

Executive Management Programme INSEAD

Bo Maagaard

Division Manager Export, Danpo

Bo Maagaard har været særdeles tilfreds med programmet, både i et fagligt og netværksmæssigt perspektiv.

Fagligt er uddannelsen på topklasseniveau. Professorerne er second-to-none og virkelig dygtige og gode til at lære fra sig. Jeg føler i allerhøjeste grad, at jeg er kommet hjem med et boost af læring og ny energi, som jeg kan anvende i min videre færd. Netværksmæssigt er det uvurderligt, og efterfølgende har vi brugt hinanden flittigt. Deltagergruppen har været et godt match, men vi udgør samtidig en stor diversitet, så vi kan virkelig lære meget af hinanden.