Masterclass med Mark Mortensen:

Revolutionen i teamwork & organisatorisk design

I mere end tyve år har Mark Mortensen forsket i, hvordan vi bedst og mest effektivt arbejder sammen – ikke mindst, når det foregår remote og på distancen. Den 9. juni kan du deltage i en masterclass, der giver nye perspektiver på og ny viden om, hvordan vi fremadrettet skaber fundamentet for det allerbedste samarbejde i vores teams og organisationer.

Tid: 9. juni 2022 kl. 10:00 – 16:30

Sted: IDA, Kalvebod Brygge 31-33 / 1780 København V

Den 9. juni 2022 gæster INSEAD-professor og ekspert i organisatorisk adfærd, Mark Mortensen, maserclassen i Executive Forum. Mark Mortensen har – via sin omfattende forskning – i mange år hjulpet virtuelle og distribuerede teams med at skabe fundamentet for det bedst mulige organisatoriske samarbejde. Den viden har været yderst relevant under pandemien, men er måske endnu vigtigere nu, hvor samfundet er genåbnet, og vi blandt andet skal finde den rette balance mellem arbejde ”ude og hjemme”, mellem virtuel og fysisk tilstedeværelse.

Mark Mortensen, INSEAD

Udbytte: Forbedret samarbejde

– Masterclassen giver perspektiver og noget struktur med henblik på at lykkes endnu bedre med at skabe et godt samarbejde internt i en organisation eller et team. Covid-19 har ændret den måde, vi arbejder på, og for mange mennesker og organisationer har det været nødvendigt fuldstændig at retænke den måde, hvorpå de organiserer deres arbejde. Netop dette er omdrejningspunktet for den interaktive masterclass, hvor vi kan hjælpe ledere med at behandle disse vigtige spørgsmål, også i forhold til hvordan det hele påvirker organisationens samlede stakeholders, forklarer Mark Mortensen og fortsætter:

– Problematikken er uden tvivl relevant for en bred skare, idet den påvirker alle, der arbejder sammen med andre mennesker i en organisation. Men forskellige mennesker vil få forskellige ting ud af masterclassen, og emnet er naturligvis allermest relevant for de ledere og topledere, der er ansvarlige for at definere regler og politikker omkring hvordan vi organiserer arbejdet – og de som er ansvarlige for at implementere det hele.

Køb billet her

KØB BILLET

Her kan du købe billetter til masterclassen

Køb billet her

Når du udfylder nedenstående, sender vi dig programmet for Executive Forums Masterclasses i 2022.

Forståelse og kommunikation er essentielt

Ifølge Mark Mortensen er der ikke bare ét facit til, hvad som er en korrekt måde at organisere sit arbejde på. I en verden, der er præget af hastige og uforudsigelige forandringer, må helt nye scenarier håndteres, og i den forbindelse er der en række essentielle spørgsmål, som organisationens medlemmer må diskutere og besvare sammen.

En af de vigtige key-learnings i denne masterclass, som deltagerne kan få gavn af, handler om at forstå, hvad som er vanskeligt i forhold til at få distancesamarbejde til at fungere. Der er ikke bare ét korrekt svar eller én måde at gøre tingene på, for der vil være forskellige behov i forskellige organisationer. En anden vigtig læring relaterer sig til, at vi skal blive bedre til at forstå de forskellige stakeholders forskelligartede behov – og have en ærlig samtale omkring disse. Kommunikation er i den forbindelse helt essentielt, for i værste fald kan man ende op med at suboptimere for alle, og det er der ingen, der er tjent med.

Masterclassen byder endvidere på diskussioner omkring interpersonel dynamik, isolation, ensomhed, nye markedskrav og ændringer i arbejdsstyrken.

– Jeg glæder mig meget til masterclassen i Danmark, og vil stærkt opfordre til, at man ikke bare kommer for at ”lytte og lære”, men også for at engagere sig, således at vi sammen kan diskutere, hvordan vi skaber succesfulde teams og organisationer – i både fysisk og virtuel henseende, slutter Mark Mortensen.

Se også denne INSEAD-artikel af Mark Mortensen: Tre skridt, der kan optimere din virksomheds hybride arbejdsstrategi

Bliv inspireret til din næste uddannelse

Køb billetter her

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Billetterne er ikke personlige, så kan godt videregives til kollega, men skal blot registreres hos os på td@se-institute.dk.

Køb billetPris
Billetpris til David Dubois d. 5. december 20224.995 kr.
Køb billet