EMBA booster karrieren

Hvad indeholder uddannelsen, hvordan kan den bidrage positivt til din fremtidige karriere og hvilke specielle forhold, du bør være ekstra opmærksom på.

En Executive Master of Business Administration, eller forkortet, EMBA, er en skræddersyet lederuddannelse på avanceret niveau. Uddannelsen giver dig den nyeste viden samt opdaterede værktøjer, metoder og teorier inden for strategi, innovation og ledelse. En EMBA vil kort fortalt udfordre dine personlige grænser og videreudvikle dit lederskab.

Da EMBA’en henvender sig til topledere på executive-niveau, er undervisningen og forløbet målrettet de udfordringer, topledere møder, og den situation, topledere er i.

EMBA booster karrieren

En Executive MBA giver dig mulighed for at foretage et karrieremæssigt kvantespring. Helt konkret vil en lederuddannelse af denne kaliber med stor sandsynlighed booste din karriere og give dig en række markante fordele – som styrker dit lederskab på både professionelt og personligt plan.

Guide til valg af MBA

Lederuddannelsen vil, hvis den passer ind i din karrieremæssige plan, vise, at du er målrettet, ambitiøs og i stand til i at tilegne dig ny viden. Derudover vil du efterfølgende stå tilbage med et endnu stærkere og mere professionelt netværk, som du fremadrettet kan anvende i jobmæssig sammenhæng.

Afslutningsvis vil en EMBA betyde, at du vil være mere attraktiv på arbejdsmarkedet – headhunterne vil med stor sandsynlighed se positivt på, at du har deltaget i en omfattende og avanceret lederuddannelse, hvilket alt andet lige sætter dig i en førerposition sammenlignet med andre kandidater.

Adgangskrav til EMBA – Executive Master of Business Administration

For at få adgang til en anerkendt uddannelsesinstitution, der tilbyder en EMBA, stilles der en række krav til dit uddannelsesniveau og dine øvrige faglige kvalifikationer. Kravene kan variere, men normalt kræves det som minimum en bachelorgrad samt tre års ledererfaring på et vist niveau. Mange af de ledere, der deltager, sidder allerede i en topposition på direktionsniveau.

Derudover vil en række af de anerkendte business-skoler eller universiteter desuden basere deres udvælgelse på et personligt interview med dig.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Anerkendte udbydere af EMBA

Det findes en lang række både indenlandske og især udenlandske universiteter og business-skoler, som tilbyder Executive MBA’er. Og det kan naturligvis være vanskeligt at gennemskue, hvor du får den bedste uddannelser alene ud fra hjemmesider og brochuremateriale.

Derfor er den mest effektive metode til at vurdere kvaliteten af en given uddannelsesinstitution at undersøge, hvor højt udbyderen ligger på ranking-listen over business-skoler og universiteter. Ligger institutionen fx højt på de årlige ranking-lister, som anerkendte medier som Forbes og Financial Times udarbejder, kan du roligt investere både tid og penge i en lederuddannelse det pågældende sted.

Executive Management Programme INSEAD – executive uddannelse

EMBA – Executive Master of Business Administration

Top 10 over MBA uddannelser

Hold dig til anerkendte rankinglister

Det kan være svært at gennemskue kvaliteten af en MBA alene ud fra hjemmesider og brochure materiale. Den mest effektive metode til at vurdere kvaliteten af en given MBA er at tjekke, hvor højt udbyderen ligger på rankinglisten over business schools og universiteter. Ligger institutionen fx højt på de årlige internationale ranking lister, som anerkendte medier som Forbes og Financial Times udvikler, kan du roligt investere tid og penge i en lederuddannelse der.

Her kan du se Financial Times top 10-liste over international MBA ranking og open executive education:

International MBA Ranking 2020 Open Executive Education – Ranking 2020
1 Harvard Business School 1 IMD Business School
2 University of Pennsylvania: Wharton 2 IUniversity of Oxford
3 Stanford Graduate School of Business 3 INSEAD
4 INSEAD 4 University of Michigan
5 Ceibs 5 Stanford Graduate School of Business
6 MIT: Sloan 6 University of Chicago, USA
7 London Business School 7 University of Pensylvania Wharton
8 Columbia Business School 8 HEC Paris
9 HEC Paris 9 ESMT Berlin
10 University of Chicago: Booth 10 IESE Business School
Executive Management Programme INSEAD

Intensivt og fleksibelt deltidsstudie

En Executive MBA er, i modsætning til en ”standard” fuldtids MBA, et fleksibelt deltidsstudie, som normalt foregår over cirka 18-24 måneder. Det vil dog variere fra uddannelsessted til uddannelsessted. Uddannelsen er krævende, men giver alligevel mulighed for, at du kan deltage på programmet samtidig med, at du varetager dit nuværende lederjob. De fleste business-skoler og universiteter angiver, at du bør forvente at bruge 15-25 timer ugentligt på uddannelsen.

Executive Management Programme INSEAD