Toplederprogram i verdensklasse

Ny inspiration og et nyt tankesæt er nogle af de positive takeaways, som to af de topledere, der har afsluttet Executive Management Programme INSEAD, fremhæver.

Mikael Justesen, der er CEO i TV2 Nord og Ole Skatka Jensen, der er CEO i Auramarine har begge afsluttet toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD. Ifølge dem begge har forløbet givet fornyet inspiration til at arbejde med strategi, innovation og ledelse på et højere niveau.

Inspiration og fordybelse

Michael Justesen, CEO, TV2 Nord

For Mikael Justesen var det at få rusket op i nogle vaner og tankesæt en vigtig bevæggrund for at vælge at deltage i programmet.

– Jeg havde behov for at få tilført ny inspiration og fordybe mig og så forløbet som en mulighed for at sætte tid af til mig selv. En af mine hovedopgaver i dagligdagen er at se nye muligheder og give inspiration til mine ansatte, så udsigten til at blive inspireret af de ”bedste” inden for ledelses- og strategiområdet, vel at mærke i et komprimeret forløb, spillede en væsentlig rolle for mig. Med Executive Management Programme fandt jeg et toplederprogram i verdensklasse, siger Mikael Justesen i TV2 Nord.

LÆS MERE….

Bestil materiale om toplederuddannelsen

Søren Gerber, CEO, DMT Group

Søren Gerber

CEO, DMT Group

Søren Gerber, der er administrerende direktør i DMT Group, har deltaget på toplederprogrammet Executive Management Programme INSEAD. DMT Group er en handelsvirksomhed for industrimaskiner med aktiviteter i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Finland samt de tre baltiske lande. Søren Gerber tiltrådte som direktør i januar 2020, men har gennem en årrække været direktør for det danske datterselskab i koncernen.

Løftestang for ny CEO-rolle

– Jeg blev bekendt med Executive Management Programme INSEAD via LinkedIn, og rekvirerede materiale for at sætte mig ind i programindholdet og læse mere om, hvordan tidligere deltagere vurderede uddannelsen. Programmets fokus på det strategiske og analysedelen heraf samt ledelse og forandringsledelse var noget af det, jeg faldt mest for. Jeg var på jagt efter et toplederprogram, jeg kunne anvende som en løftestang i forhold til min relativt nye rolle som CEO for DMT Group, og både selve indholdet og tilknytningen til business-skolen INSEAD var særdeles relevant for mig, fortæller Søren Gerber.

– Udbyttet, jeg har fået, har virkelig været godt. Underviserne og professorerne er fantastisk inspirerende og niveauet særdeles højt. Uanset, hvad vi deltagere spurgte om, kunne professorerne leve sig ind i vores specifikke problemstillinger og give en forklaring. De var jordnære, og så var de gode til at udfordre os, således at der blev en konstruktiv og god dialog imellem os.

Se datoer for INSEAD programmet

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Vigtige strategiinput

Ifølge Mikael Justesen har forløbet allerede præget det strategiske arbejde i virksomheden.

– Der er en række helt konkrete ting, der er blevet anderledes i TV2 Nords strategi på grund af dette programforløb. Jeg har fået et bagkatalog og et nyt tankesæt til at løse konkrete problemstillinger, og det har virkelig været godt. Desuden er underviserne og professorerne sindssygt dygtige, virkelig i topklasse. De er meget vidende og har en enorm evne til at formidle denne viden – en kombination som er i intet mindre end verdensklasse, udtaler Justesen.

Stærke netværksmæssige relationer

Ifølge DMT Group-chefen Søren Gerber, er der især tre hovedelementer, han tager med hjem fra toplederprogrammet.

– Den strategiske tilgang til forandringer, både i forhold til hvordan man tænker og udfører det strategiske analysearbejde, var meget spændende. Dernæst har de mange redskaber, jeg har fået ned i værktøjskassen, været særdeles nyttige, og afslutningsvis vil jeg fremhæve netværket med ligesindede. Vi står klar til at hjælpe hinanden med udfordringer og problemstillinger, når der er behov. Derudover var det berigende at møde folk fra så mange forskellige forretningsområder og markeder og med så forskellige tilgangsvinkler. De nye færdigheder hjælper mig med at drive en sund virksomhed og udvikle denne fremadrettet, udtaler han, før han afslutningsvis tilføjer:

– Programmet er i det hele taget skruet godt og professionelt sammen, og længden samt intensiviteten passer godt for travle leder – man får komprimeret en god mængde viden på overskuelig tid. Det har også været særdeles positivt, at vi formåede at gennemføre forløbet trods corona- og rejserestriktioner – blandt andet ved at professorerne kom til Danmark i stedet for, at vi skulle rejse til Frankrig. Man har virkelig været tilpasningsdygtig og evnet at tænke konstruktivt og alternativt i den vanskelige situation.

Bestil materiale om toplederuddannelsen

Executive Forum
– Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Aktuelle masterclasses med professorer fra de anerkendte business skoler INSEAD og IMD. En unik mulighed for at holde dig opdateret som leder på de udfordringer som virksomheder møder i dag.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du aktuel viden og inspiration fra top-professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD. Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere og bestyrelsesmedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og er dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

Executive Forum – spændende Masterclasses

Professor Erin Meyer, INSEAD