Executive Forum: Viden i verdensklasse

Vores Executive Forum-masterclasses kombinerer undervisning fra internationale topprofessorer med netværk og muligheden for at blive udfordret og inspireret, eventuelt sammen med gode kolleger. Da tidsforbruget er overskueligt og prisen overkommelig, er det en unik mulighed for at holde sig ajour med afvekslende og aktuelle emner.

Scandinavian Executive Institute arrangerer også i 2023 en række endags-masterclasses med højaktuelle emner i regi af Executive Forum – et lærings- og netværksforum for ledere og bestyrelsesmedlemmer, der har ambitioner om at udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetencer.

Læs mere om Executive Forum 2023-programmet

Tidsmæssigt og økonomisk overkommeligt

– Ambitionen med Executive Forum, og de årlige masterclasses vi herigennem tilbyder, er give skandinaviske ledere, ledergrupper og bestyrelsesmedlemmer en mulighed for at få adgang til den nyeste viden og verdensklasse inspiration inden for ledelses- og bestyrelsesarbejde – men på en måde, der både i tidsmæssig og økonomisk henseende er overkommelig og effektiv, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Executive Forum har i mere end ti år budt på over 40 forskellige masterclasses med professorer fra de førende business-skoler, INSEAD og IMD – omhandlende vidt forskellige temaer om alt fra fremtidens bestyrelsesarbejde og ledelse på tværs af landekulturer til bæredygtighedsfremmende tiltag og digitalisering af virksomhedens forretningskoncepter.

– Den tilbagemelding, vi får fra deltagerne, er, at de får inspiration og ny viden på en måde, de ikke kunne have fået ved at læse aviser, fagtidsskrifter og bøger. De pågældende masterclasses har en tyngde, der ikke fås tilsvarende mange andre steder. Deltagerne får lejlighed til at genoverveje vigtige forhold og hente input udefra med henblik på, hvordan de udøver deres lederrolle og driver deres virksomhed bedst muligt. Ikke bare møder de professorer, der er ledende eksperter inden for deres respektive fagområder, de får også adgang til et stærkt netværk af ledere og bestyrelsesmedlemmer, der deltager aktivt i arrangementerne og dermed giver sin viden og erfaring videre. Kommer man på fast basis i Executive Forum, vil man opbygge et professionelt netværk, som man også kan benytte sig af, hvis man skulle få behov for at diskutere udfordringer og problemstillinger med ligesindede.

Læs mere om Executive Forum 2023-programmet

BESTIL MATERIALE

Når du udfylder nedenstående, sender vi dig programmet for Executive Forums Masterclasses i 2023.

Udvikling af ledelsesteamet

Behovet for at en direktion, ledergruppe eller bestyrelse udvikler sig i fællesskab, er mere aktuel end nogensinde. Derfor er formatet en oplagt og en ofte benyttet mulighed for at lade sig inspirere i fællesskab og skabe et grundlag for egne drøftelser om strategi, digitalisering, ledelsesfilosofi eller lignende.

– Endags-inspiration, kombineret med at man den efterfølgende dag gennemfører en intern workshop hvor indtrykkene bearbejdes, er en mere og mere anvendt tilgang til vores masterclasses og en god og anderledes måde for en ledergruppe eller bestyrelse at udvikle sig på. Kombinationen af at være sammen med deltagere med forskellig baggrund, hvilket giver nye vinkler og input, til efterfølgende at arbejde direkte med emnerne internt, er en fantastisk kombination, slutter Steen Buchreitz Jensen.

Læs mere om Executive Forum