Executive Forum
– Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Vær med til fire aktuelle masterclasses med professorer fra de anerkendte business skoler INSEAD og IMD i 2020

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du aktuel viden og inspiration fra top-professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD. Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere og bestyrelsesmedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og er dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

KØB BILLET

I 2020 kan du deltage i følgende inspirerende program med banebrydende forelæsere fra INSEAD og IMD:

Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Bæredygtighed & business – FN’s 17 verdensmål

Assistent Professor INSEAD Andre Calmon & Adjunct Professor INSEAD Jackie Stenson – førende kapaciteter inden for bæredygtighed.

Denne unikke masterclass giver indblik i og viden om FN’s verdensmål samt inspiration, viden og meget konkrete værktøjer til, hvordan du selv kan arbejde med bæredygtighedsprincipperne – og samtidig løfte din virksomhed økonomisk.

Professorerne dykker dybere ned i bæredygtighedsmål nummer 12, ”Ansvarsfuld produktion og forbrug”, og du bliver desuden præsenteret for ”Sustainability Innovation Process”, som er et nyt og innovativt rammeværktøj, der er i stand til at identificere skalerbare forretningsbaserede løsninger i forhold til bæredygtighedsudfordringer. Et vigtigt omdrejningspunkt for dagen bliver desuden den såkaldte ”SDG Bootcamp”, hvor du sammen med en gruppe og INSEAD-coach helt konkret skal arbejde med teorierne fra dagens tidligere sessioner.

Læs mere om masterclassen
10. september 2020 kl. 09:00 - 18:00
Tivoli Hotel, København
Registreringkl. 08:30 - 09:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00

Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Strategisk ledelse

IMD-professor Howard Yu – prisvindende forsker og international kapacitet inden for strategi, innovation og digitalisering.

De, der tidligere har oplevet Howard Yu, ved, at han formår at engagere en stor forsamling med sine medrivende og banebrydende forelæsninger. Derfor er der heller ikke tvivl om, at Yu igen vil præstere en underholdende og lærerig forelæsningsoplevelse ud over det sædvanlige.

I denne masterclass fortæller Yu om ledelse og strategi, som er to emner, han har forsket intenst i. Yu demonstrerer, hvordan virksomheder ikke kan overleve blot ved hjælp af gode idéer og digitale innovationsstrategier, men at topledelsen bør sætte endnu større fokus på, hvordan man reelt eksekverer på initiativerne. Uden eksekvering kommer idéerne ingen steder, og det er netop grunden til, at mange virksomheder ikke lykkes med selv deres allermest lovende strategier.

Læs mere om masterclassen
29. september 2020 kl. 10:00 - 17:00
Tivoli Hotel, København
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00

Bestyrelsesarbejde i et fremtidsperspektiv

INSEAD-professor Stanislav Shekshnia, programdirektør Executive Board Programme og Advanced Board Programme.

Stanislav Shekshnias keynote-speak sætter fokus på hvordan eksterne udfordringer påvirker bestyrelsens arbejde, for eksempel den fjerde industrielle revolution, geopolitiske spændinger, regulatoriske problemstillinger samt klimaforandringer. Videre griber han fat i, hvordan man bedst muligt leder en bestyrelse med henblik på at skabe et effektivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Som et af dagens vigtige fokuspunkter vil Shekshnia desuden afdække den administrerende direktørs rolle. Hvilke kompetencer er helt essentielle for den administrerende direktør i relation til at skabe et godt og frugtbart samarbejde med bestyrelsen?

Læs mere om masterclassen
9. november 2020 kl. 10:00 - 16:30
Hindsgavl Slot, Middelfart
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00

Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

International ledelse på tværs af landekulturer

Senior Affiliate Professor INSEAD, Erin Meyer – international kapacitet inden for landekulturelle forskelle samt toneangivende HR-ekspert og business-skribent.

Meyer har både boet og arbejdet i Afrika, Europa og USA, hvilket blandt andet har foranlediget et omfattende studie omkring de forskelligheder, der er mellem landekulturer i verden – set fra et business- og ledelsessynspunkt. Studiet har videre ført til udgivelse af bogen ”Culture Map”, der i lyset af den øgede internationalisering – og dermed det forøgede samarbejde på tværs af landegrænser – giver et uhyre nyttigt indblik i at forstå disse kulturelle forskelle og blive klogere på, hvordan man som leder håndterer forskellighederne.

Netop det er omdrejningspunktet for denne masterclass, hvor Erin Meyer vil dele ud af sin omfattende erfaring på området og give et værdifuldt og inspirerende indblik i, hvordan vi kan forstå og forbedre vores samarbejder landene imellem – til både glæde, gavn og succes for os selv og de virksomheder, vi arbejder for.

Læs mere om masterclassen
10. december 2020 kl. 10:00 - 16:30
Tivoli Hotel, København
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00

Køb billetter

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål – viv@se-institute.dk

TILMELDING

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og vil blive kontaktet, såfremt der tilmeldes mere end 1 person til de enkelte Masterclasses. Vi har brug for navn og e-mail på deltagerne.

Køb billetterPris
1 billet - fysisk fremmøde5.000 kr.
1 billet - Virtuelt/streaming3.500 kr.