Udtalelser

Det siger vores kunder

kjeld-gade“Executive Forum er et netværk på et højt fagligt niveau. For det første er de internationale professorer, som afholder disse masterclasses, yderst kompetente og hentet fra ”øverste hylde”. De formår at levere nogle virkelige gode og inspirerende foredrag, som ikke bare er ”passive kurser”, men hvor der er lagt op til, at man skal bidrage med egne erfaringer og dermed også får værdifulde input fra de øvrige deltagere. Det gør hele læringsprocessen meget aktiv. Netværksdelen er også særdeles værdifuld for mig: Jeg har mulighed for at holde kontakt med tidligere deltagere, jeg har været på uddannelse med – og få kontakt til spændende ”nye” deltagere. Både de ”gamle” og ”nye” deltagere giver mig samlet set en rigtig god platform, som jeg kan udnytte, hvis jeg har specifikke problemstillinger, jeg har behov for at vende. Executive Forum giver mig kort og godt et netværk kombineret med aktiv læring – og dermed et enormt givende frirum, hvor jeg har tid til at reflektere og bringe mine tanker op i et helikopterperspektiv.”

Kjeld Gade
VP Sales
LED iBond A/S

Ulla-Sommerfelt”Jeg har i 35 år boet og arbejdet udenfor Danmark, og i forbindelse med at vi i EGGS Design var i færd med at åbne et dansk kontor, havde jeg behov for et netværk og en læringsarena knyttet til det danske. Efter at have deltaget i Executive Board Programme, som jeg oplevede som et særdeles professionelt forløb, var det derfor en naturlig videreudvikling at blive medlem i Executive Forum. Kombinationen af et godt netværk med mange gode kontakter – og masterclasses med en høj grad af akademisk forankring og mange inspirerende foredragsholdere – har virkelig været givende for mig. Vi arbejder meget med innovation i vores virksomhed, og i den forbindelse er inspirationen fra INSEAD eminent. Gennem Executive Forum har jeg udviklet en relation til flere af professorerne, der er tilknyttet netværket. Derigennem har vi opnået en faglig udveksling, hvilket har resulteret i nogle helt konkrete samarbejder mellem EGGS Design og INSEAD – til glæde for begge parter.”

Ulla Sommerfelt
CEO
EGGS Design A/S

paul-erik-rask“For det første giver netværket Executive Forum mig adgang til aktuel viden på et ekstremt højt niveau. Professorerne, som holder indlæg, er enormt dygtige til at præsentere aktuelle teorier og omsætte disse til konkret viden, som jeg kan anvende direkte i min egen virksomhed og i forhold til min egen situation. For det andet handler det om hardcore netværk: I Executive Forum kan vi byde ind med tips og tricks og hjælpe hinanden på mange forskellige måder, for eksempel hvis man har behov for at få anbefalet en samarbejdspartner eller en konsulent.”

Paul Erik Rask
Adm. direktør
Nordic Waterproofing A/S

tom-nysted

“Det som er utroligt godt med Executive Forum og de masterclasses, man kan deltage i, er, at det giver mig input fra andre miljøer end de, jeg er vant til at omgås. Man bliver mindre «introvert» og bedre til at forstå sin virksomhed, når man får inspiration udefra. Selvom man har været leder i mange år, er det meget værdifuldt at få nye input – både på det faglige og personlige plan. Alle brancher bliver udfordret i forhold til værdikæden i disse år, og her oplever jeg, at Danmark er kommet noget længere i forhold til forståelsen for, hvad dette betyder for os fremadrettet – fordi man er nærmere Europa og det internationale marked. Derudover føler jeg, at miljøet omkring INSEAD har særdeles meget at tilføre.”

Tom Nysted
Adm. direktør
Agder Energi