”Niveauet var højt, og programmet ramte helt rigtigt”

Jakob Stig Grau, Finance Business Partner i Coor, har for kort tid siden afsluttet Executive Management Certificate, hvilket har givet ham en række praktisk og anvendelsesorienteret værktøjer, der kan gøre ham til en endnu vigtigere sparringspartner for topledergruppen i Coor Danmark.

Jakob Stig Grau, der er Finance Business Partner i Coor, et skandinavisk Facility Management-firma med fokus på rengøring, kantine- og bygningsdrift, har for kort tid siden afsluttet lederuddannelsen Executive Management Certificate. Programmet er et kort, intensivt uddannelsesforløb med et modul over fire dage, der fokuserer på lederskab, strategi, innovation og kommunikation.

Jakob Stig Grau, Finance Business Partner, Coor

Sparringspartner for topledelsen

– Jeg er sparringspartner for topledelsen i Coor Danmark og fornemmede, at jeg kunne have god nytte af en ”brush-up” på de redskaber, jeg har behov for med henblik på at støtte og hjælpe topledelsen. Jeg havde sonderet markedet, men da min chef, der selv havde deltaget, anbefalede Executive Management Certificate, var det et naturligt valg for mig, fortæller Jakob Stig Grau om sin bevæggrund for at deltage i programmet og tilføjer:

– Jeg var virkelig positivt overrasket, da jeg havde forventet et ”introduktionskursus” qua det korte forløb. Men jeg føler i allerhøjeste grad, at udbyttet var godt, ikke mindst taget i betragtning at det kun var et modul over fire dage. Niveauet var højt, og det ramte helt rigtigt i forhold til det praktiske og anvendelsesorienterede, jeg var på jagt efter. Jeg er kommet hjem med helt konkrete ting, jeg kan bruge i mit daglige job. Derudover oplevede jeg programmet som meget velplanlagt, og så foregik det i nogle virkelig gode og smukke rammer.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om Executive Management Certificate

Videre til INSEAD

Han fremhæver især tre key-learnings, der har haft stor betydning for hans udbytte.

– Strategidagen var spændende og lærerig, og gav mig helt klart noget i relation til at være en støtte for topledelsen. Men også sessionen omkring kommunikation var særdeles nyttig, da jeg har fået suppleret med gode aspekter og gode værktøjer i forhold til at kommunikere mine tanker videre. Afslutningsvis oplevede jeg dagen med innovation og idégenerering som givende – at få nogle værktøjer til at få idéerne til at leve og blive til mere en blot en tanke. Der sker mange ting i Coor, og der er mange idéer som løbende skal prøves af. Her kommer de nye værktøjer i forhold til at komme fra idé til handling virkelig godt med – og naturligvis også kommunikationsværktøjerne, som er særdeles anvendelige, når man skal have sine stakeholders med på idéen, forklarer han.

For Jakob Stig Grau er det heller ikke utænkeligt, at turen kommer til at gå til INSEAD i Frankrig engang i fremtiden.

– Det er helt klart min hensigt, at jeg ønsker at supplere med de to næste moduler på INSEAD, når tiden og økonomien tillader det. Programmet består af mange dygtige ledere, der er åbne og interesserede, så dette er virkelig et godt forum at netværke i, slutter han.

Fortsæt din læring efter endt uddannelse

– deltag i flere årlige undervisningsdage

Executive Forum er et eksklusivt læringsforum for dig, der ønsker at fokusere på og udvikle din ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

I Executive Forum får du aktuel og unik viden med henblik på at videreudvikle din leder- og bestyrelsesrolle. Du får inspiration fra professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD, der via fire årlige masterclasses/undervisningsdage giver dig kontinuerlig læring om temaer, der optager virksomheder, ledere og bestyrelser i dag.

Forummet er desuden en enestående mulighed for at bevare kontakten med tidligere deltagere, hvis du har deltaget på et af Scandinavian Executive Institutes uddannelsesprogrammer.

Executive Forum – fortsæt din læring