«Den bedste uddannelse, jeg har deltaget i»

Kevin Grönvall, som er direktør for forretningsområdet Card Acquiring i Tietoevry Banking Stockholm, er ansvarlig for at transformere og vækste sin business unit – noget som har være en vigtig bevæggrund for at deltage i Leading Strategic Change INSEAD.

Kevin Grönvall har arbejdet otte år i Tietoevry i Stockholm. Først som økonomichef, dernæst som CFO for Tietoevrys norske betalingstjenesteselskab og nu som direktør for Card Acquiring, hvor han leder et management-team og er ansvarlig for cirka 50 personer. Derudover er han bestyrelsesmedlem i det svenske Card Service-selskab.

Kevin Grönvall, direktør for Card Acquiring i Tietoevry Banking Stockholm

– Økonomi og ledelse har være omdrejningspunktet i hele min karriere, og i mit nuværende job er min opgave at transformere min business unit – sikre, at vi vækster forretningen og udvikler nye produkter til markedet, fortæller Kevin Grönvall.

Card Acquiring-forretningsområdet i Tietoevry er ansvarlig for at levere betalingstjenester med høj tilgængelighed til indløsere, betalingstjenesteleverandører, kasseleverandører, fintechs og forhandlere. Cirka 30 procent af alle svenske korttransaktioner går igennem Tietoevrys system.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Leading Strategic Change INSEAD

– Kort fortalt har korttransaktioner bare vokset og vokset efterhånden som betaling med kontanter er gået ned. Men parallelt har vi arbejdet meget med vores strategi med henblik på at vokse udenfor Norden, og samtidig vokse i Sverige ved at tilbyde flere tjenester til vores kunder her. En ting har været at lave de strategiske planer, en anden ting har været at eksekvere på dem. Det har været en udfordring og noget, vi har måttet arbejde meget med, forklarer han.

Læs mere om Leading Strategic Change INSEAD

Undervisere i verdensklasse

Netop arbejdet med at eksekvere på de nye strategier var årsagen til, at Kevin valgte at deltage i Leading Strategic Change INSEAD, som handler om at håndtere omfattende strategieksekveringer og transformationsprocesser.

– Både min chef og andre ledere fra Tietoevry har selv deltaget i uddannelsen, og jeg blev derfor anbefalet at gå på programmet. Det var i allerhøjeste grad relevant for den organisationsændring, forandringsrejse og transformationsproces, som jeg er en del af i min organisation, og jeg har blandt andet fået indsigt i og mange eksempler på, hvorfor man ofte mislykkes med sådanne projekter – det er ting, jeg godt kan genkende, siger han og tilføjer:

– Opsummeret er det helt klart det bedste uddannelsesprogram, jeg nogensinde har deltaget i – i forhold til alle perspektiver. Hele oplægget var meget professionelt tilrettelagt, og vi blev taget enormt godt hånd om fra Scandinavian Executive Institutes side. Også INSEAD-professorerne, Daniel Simonovich og Spencer Harrison, var helt verdensklasse. De er to forskellige typer, og har hvert sit specialområde, men som tilsammen giver en særdeles god blanding. Og så er undervisningsformen, med både almindelig undervisning, cases, diskussioner og gruppearbejde en meget lærerig og god kombination af teori og praksis.

Se indholdet i Leading Strategic Change INSEAD

Mennesker og kultur er vigtigst

Helt overordnet fremhæver han, hvordan andre erfarne ledere, som også deltog på programmet, har givet ham inspiration og tips, som er nyttige i relation til det arbejde, han har ”hjemme” i sin organisation.

– Men skal jeg fremhæve det, som har været allervigtigst for mig i uddannelsesprogrammet, handler det om det rammeværk og de værktøjer, jeg har fået med hjem, og som kan anvendes direkte i forhold til vores processer. Et rammeværk som også har gjort mig opmærksom på de fejl, vi har gjort undervejs. Men det er heldigvis aldrig for sent at rette op på fejlene, for det er et levende arbejde at arbejde med strategi. For mig at se handler det helt klart om at bruge mere tid på, hvordan man eksekverer på strategien og planlægger, hvordan man skal gå frem – i stedet for bare ”at starte”, siger han, før han afslutter:

– Og så skal man tænke meget på den menneskelige side. Den strategi, du arbejder med, må hænge sammen med kulturen i virksomheden. Vi har en fantastisk kultur i vores virksomhed, men den er baseret på vores tidligere forretning og må derfor tilpasses en del. Kompetence og engagement spiller en vigtig rolle i vores ændringsrejse, og her kan jeg helt klart anvende mange af de værktøjer, jeg har fået med hjem.

Mød professorerne på programmet

Executive Forum

– Book dit faglige boost nu!

Kunne du tænke dig en løbende faglig videns indsprøjtning og få ny inspiration til dit lederjob, så vær med i vores Executive Forum.

Executive Forum giver dig ny viden på udvalgte temaer og nye perspektiver og indsigter til brug for udvikling af virksomheden og dit daglige arbejde.

Book dit faglige boost i Executive Forum allerede nu

Med Executive Forum får du aktuel viden og inspiration fra top-professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD. Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere og bestyrelsesmedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og er dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

Executive Forum – se årets program