Uddannelsesforløb Leading Strategic Change Kickstarter

Det nye uddannelsesforløb, Leading Strategic Change INSEAD, har oplevet en formidabel start. Programmet giver topledere og ledere en banebrydende indsigt i, hvordan man gennemfører succesfulde strategieksekveringer og transformationsprojekter.

Scandinavian Executive Institutes nye uddannelsesprogram, Leading Strategic Change, er kommet særdeles godt fra start. Programmet blev lanceret i december, og allerede efter få dage var de første deltagere tilmeldt programmet, som løber af stablen i november 2019.

Læs mere om Leading Strategic Change her

– Programmet er virkelig blevet godt modtaget, og vi har allerede oplevet en stor efterspørgsel. Det er tydeligt, at programmet rammer ned i et fagområde, som er yderst relevant og meget spot-on i forhold til de udfordringer, mange ledere og topledere oplever i dagligdagen. Der er mange, som har tilkendegivet, at netop det med at få strategier og projekter implementeret og eksekveret succesfuldt, er noget af det, de har et markant behov for at blive dygtigere til, forklarer Jonna Runge, CSO i Scandinavian Executive Institute, og fortsætter:

– Flere af vores tidligere deltagere, især på Executive Management Programme, ser også det nye program som en tidsmæssig effektiv overbygning og et godt supplement til det tidligere program. Desuden er der flere, som udtrykker et ønske om at ”opleve” INSEAD igen – og med de to undervisningskapaciteter, der er tilknyttet det nye program, tør vi godt love, at niveauet bliver højt og udbyttet ligeså, siger hun.

Flere deltagere er altså allerede tilmeldt programmet, der har en optagelseskapacitet på totalt 35 deltagere fra Danmark og Norge.

Bestil program for Leading Strategic Change her

Markant udbytte

Det dugfriske program henvender sig til ledere, topledere og andre ledelsesspecialister og konsulenter, der har ambitiøse mål om at gennemføre strategieksekveringer og transformationsprojekter på succesfuld vis.

Leading Strategic Change klæder deltagerne på til at vurdere og evaluere, om de har en levedygtig strategi, der er klar til eksekvering og efterfølgende udarbejde konkrete og realistiske planer for selve eksekveringen. Programmet giver desuden indsigt i, hvordan man identificerer de skjulte barrierer i organisationen og overvinder disse samt en dyb forståelse for, hvordan man håndterer de psykologiske forhindringer i relation til strategieksekveringen. Afslutningsvis får deltagerne vigtige ledelsesmæssige færdigheder ind under huden samt indsigt i, hvordan man opbygger et kontinuerligt system for læring.

Programmet forløber over fem effektive og intensive dage på INSEAD i Frankrig.

For mere information om hele uddannelsesforløbet Leading Strategic Change, klik her.

Du kan se datoerne her