Manuel Sosa

Associate Professor of Technology and Operations Management
Executive Management Programme – INSEAD

Deltagerne på Executive Management Programme, kan glæde sig til at møde Manuel Sosa, som er professor, forsker og underviser i udvikling af innovationskultur og innovation by design.

Manuel Sosa er Associate Professor of Technology and Operations Management og underviser i udvikling af innovationskultur og innovation by design  Scandinavian Executive Institutes toplederuddannelse, Executive Management Programme.  

Han er desuden leder af Heinrich og Esther Baumann – Steiner Fund for Creativity and Business hos INSEAD. Han har modtaget en BS-grad i maskinteknik fra Universidad Simón Bolívar (Caracas, Venezuela) og en SM og en ph.d.-grad i maskinteknik fra Massachusetts Institute of Technology (MIT). Han er leder af –INSEAD’s Innovation by Design-program. 

Professor Sosas forskningsindsats anvendes til forbedring af produktudviklingssystemer. Han er især interesseret i at studere koordinerings- og innovationsnetværk i komplekse produkt- og softwareudviklingsorganisationer. 

Professor Sosa undervisning på INSEAD omfatter også  MBAPhD og Executive Education programmer, der dækker emner relateret til innovation og driftsstyring. Hans undervisningsresultater inkluderer udvikling af et program med Art Center College of Design (Pasadena, Californien) for at integrere forretnings- og designdiscipliner en vellykket produktudvikling. 

Hans erhvervserfaring er baseret på systemteknik i den petrokemiske industri og udvikling og implementering af computerstøttet engineering software applikationer. 

Tilbage til undervisere – INSEAD

Ole Ravnholt Würtz

Sales Director, BDO

For den tidligere management konsulent har en af de vigtigste key-learnings relateret sig til, hvor vigtig kulturen er for strategien.

Den vigtigste læring, jeg tager med mig hjem, handler om, at en strategi uden en kultur ikke ”bliver til noget”. Altså hvor tæt knyttet kultur, strategi og ledelse er, og hvor stor indflydelse det har på en virksomheds resultat. Denne forståelse for sammenhæng er noget, jeg helt konkret kan anvende på mit felt, hvor konstant arbejde med strategi, ledelse og implementering ofte er nøglen til vækst, siger han og fortsætter:

Scandinavian Executive Institute og INSEAD er for alle, der ønsker en dyb forståelse for kultur, strategi og innovation – INSEAD leverer viden og indsigt, som direkte kan anvendes i praksis. Executive Management Programme er ikke en lukket netværksbaseret uddannelse hvor deltagerne lærer af hinandens erfaringer, men en uddannelse med højt fagligt niveau og konkret forskningsbaseret evidens omkring fagområderne, et næsten uudtømmeligt akademia for strategi, ledelse og innovation. På toppen af fagligheden har jeg fået et netværk af dygtige danske erhvervsfolk, som jeg kommer til aktivt at sparre med, arbejde sammen med og holde kontakten til fremadrettet.