Bestyrelsesarbejde i et fremtidsperspektiv

En INSEAD Masterclass med fokus på bestyrelsesarbejde i et fremtidsperspektiv og 3 konkrete udfordringer for det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Bestyrelsesarbejde i et fremtidsperspektiv

3 konkrete udfordringer

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme INSEAD og Advanced Board Programme INSEAD samt forfatter til en række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Stanislav Shekshnia sætter fokus på bestyrelsesarbejde i et Fremtidsperspektiv og tre konkrete udfordringer.

  1. Eksterne udfordringer
  2. Bestyrelsesformandens rolle
  3. Direktørens rolle

Eksterne udfordringer i bestyrelsesarbejdet

Masterclassen starter med de eksterne udfordringer, der påvirker bestyrelsens arbejde som for eksempel den fjerde industrielle revolution, geopolitiske spændinger, regulatoriske problemstillinger samt klimaforandringer.

Sessionen bygges op ved hjælp af mini-case studier, hvor Shekshnia sætter fokus på og debatterer med deltagerne, hvordan bestyrelserne i Danmark, Norden og hele Europa tackler netop disse udfordringer.

Bestyrelsesformandens rolle

Shekshnia griber desuden fat i, hvordan man bedst muligt leder en bestyrelse med henblik på at skabe et effektivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde. Den udviklende rolle for bestyrelsesformanden diskuteres indgående, specielt som leder af bestyrelsen og som mellemled til bestyrelsen på den ene side og aktionærer og topledelsen på den anden side. Hvilken rolle spiller aktionærerne i ledelsen af virksomheden? Hvilken indstilling og hvilke kvalifikationer skal der til for at spille denne rolle effektivt?

Direktørens rolle

Efter at bestyrelsesformandens rolle har været under luppen, afdækker Shekshnia også den administrerende direktørs rolle: Hvilke kompetencer er helt essentielle for den administrerende direktør i relation til at skabe et godt og frugtbart samarbejde med bestyrelsen?

Kom og vær med til en spændende dag og få en masse gode indsigter. Du vil møde andre bestyrelsesmedlemmer og ledere og have muligheden for erfaringsudveksle via dagens gruppearbejder.

DOWNLOAD programmet for dagen her – programmet er sat op til de der møder fysisk op, men online programmet følger Stanislavs indlæg tidsmæssigt.

Læs også indlægget 4 udfordringer, 6 trends og 8 bud for bestyrelsesformanden.

Executive Forum – se programmet