PRESSEMEDDELELSE

Kontakt:

Steen Buchreitz Jensen, CEO, telefon: +45 2069 8569, mail: sbj@se-institute.dk

Tomas Arnesen, Country Manager Norge, + 45 2899 8402, mail: ta@se-institute.no

Katrine Hvitved-Jacobsen, kommunikationskonsulent, telefon: +45 2851 3136, mail: katrine@hvitved.no

 

Kolding, 13. april 2021

Scandinavian Executive Institute styrker Norgessatsningen

Scandinavian Executive Institute gearer op på det norske marked og har netop ansat Tomas Arnesen som Country Manager Norge i nyoprettet stilling. Han får en fremtrædende rolle med henblik på at videreudvikle virksomhedens aktiviteter på det norske marked.  

Kolding-baserede Scandinavian Executive Institute, der tilbyder executive leder- og bestyrelsesuddannelser i samarbejde med INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz, forstærker virksomhedens norske ben og ansætter Tomas Arnesen som Country Manager Norge i nyoprettet stilling. Tomas Arnesen har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, HR og kompetenceudvikling, både i linjeorganisation og som konsulent.

– Med ansættelsen af Tomas Arnesen gearer vi op på det norske marked. Både for at servicere og følge op på de mange eksisterende og kommende programdeltagere, og fordi vi vurderer, at det norske marked repræsenterer et stort uudnyttet potentiale inden for executive-uddannelser. Tomas har en særdeles relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for organisation og strategi, har i 20 år arbejdet med lederudvikling, kompetenceudvikling og HR og har desuden en viden om og et stort netværk i Norge. Det har ikke være en enkel opgave at finde en kandidat, der besidder denne unikke kombination af kompetencer, og det har taget noget tid. Jeg glæder mig til at byde Tomas velkommen ombord på vores team og har stor tro på, at han er rette match med henblik på at videreudvikle det norske marked, udtaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Tomas Arnesen har tidligere været Vice President HR i norske Mamut (i dag Visma) og kommer nu fra en konsulentrolle som hhv. associeret partner i FranklinCovey Danmark/Norge samt associeret partner i rekrutterings- og managementbureauet Comentor.

– Jeg er enormt begejstret for denne mulighed, og ser det som et naturligt næste skridt for mig i forlængelse af både mine kompetencer og mit interesseområde. I hele mit arbejdsliv har jeg engageret og interesseret mig for fagområderne lederskab, kultur og kompetenceudvikling, der også er selve omdrejningspunktet for Scandinavian Executive Institute. Jeg har fulgt selskabet fra sidelinjen i en årrække og ved, at jeg kommer ombord på et hold med dygtige og dedikerede mennesker i en virksomhed med en portefølje af uddannelsesprogrammer med særdeles høj kvalitet. Som nordmand har jeg i mange år arbejdet for at bygge bro mellem Danmark og Norge, og jeg glæder mig derfor usigeligt til at tage fat i de nye udfordringer og synliggøre og udvikle Scandinavian Executive Institutes executive-programmer yderligere i Norge, udtaler Tomas Arnesen.

Scandinavian Executive Institute tilbyder seks uddannelsesprogrammer: lederprogrammet Leadership Acceleration Programme, toplederprogrammerne Executive Management Programme, Executive Management Certificate og Leading Strategic Change samt bestyrelsesuddannelserne Executive Board Programme og Advanced Board Programme i samarbejde med henholdsvis INSEAD i Frankrig samt IMD i Schweiz.

Derudover drifter virksomheden læringsforummet Executive Forum, hvor der årligt afholdes fire masterclasses med internationalt anerkendte eksperter og professorer.

Tomas Arnesen, Country Manager Norge, + 45 2899 8402, mail: ta@se-institute.no

Om Scandinavian Executive Institute (SEI):

Scandinavian Executive Institute har siden 2007 tilbudt uddannelser på højt niveau til topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien. Hjørnestenen i uddannelserne er et tæt samarbejde med de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD, i henholdsvis Schweiz og Frankrig. Scandinavian Executive Institute har som vision at være Nordens fortrukne udbyder og facilitator af uddannelser og netværk via et stærkt samarbejde med partnere i verdensklasse. SE-Institute hjælper organisationer og ledere med at nå sit højeste potentiale ved at bygge bro mellem global viden og lokal anvendelse. Dette gøres ved at samarbejde med partnere i verdensklasse inden for uddannelse, forskning og forretningsudvikling. Læs mere på www.se-institute.dk.