Byg en stærk og proaktiv virksomhedskultur og et tydeligt lederskab

Workshop for virksomheder om lederskab, kultur og kommunikation på arbejdspladsen

I samarbejde med Manuel Knight tilbyder vi en inspirerende og særdeles medrivende workshop for virksomheder, der har ambitioner om at bygge en stærk og proaktiv virksomhedskultur og et endnu tydeligere lederskab.

Manuel Knight vil på medrivende og underholdende vis give deltagerne inspiration omkring lederskab, kultur og kommunikation på arbejdspladsen, der kan bidrage positivt til hele organisationens præstation. Workshoppen er målrettet alle ansatte i en organisation – og er dermed ikke bare for ledergrupper.

Byg en stærk virksomhedskultur og et tydeligt lederskab

– Kort fortalt giver workshoppen deltagerne værktøj og inspiration til at udvikle et ensartet ”sprog” i organisationen, så alle kan arbejde mod samme mål og på samme måde, forklarer Manuel Knight, der er konsulent og foredragsholder, og fortsætter:

– Workshoppen er relevant for virksomheder og organisationer, som måske i relation til en forandringssituation oplever, at de ikke opnår den helt ønskede præstation fra alle i organisationen. Det kan også være i tilfælde, hvor en organisation har behov for et tydeligere lederskab, for eksempel en ledelse som handler mere proaktivt. Det hele med henblik på at styrke kulturen og forbedre jeres kommunikation på arbejdspladsen, så der arbejdes mod et fælles mål.

Ønsker du mere information om workshoppen, er du meget velkommen til at kontakte os på jr@se-institute.dk eller telefon +45 2485 7797.

Bestil materiale om Executive Management Programme INSEAD

virksomhedskultur og tydeligt lederskab

Sund kultur – og struktur

Jens Nordestgaard Andersen, der er vicedirektør i FTZ, en totalleverandør til autobranchen, har netop afholdt en dags workshop med Manuel Knight for mere end 30 ledere i FTZ.

– Jeg har tidligere deltaget i toplederprogrammet Executive Management Programme, hvor vi havde en dag sammen med Manuel Knight. Det var også afgørende for, at vi valgte at invitere ham til at holde en workshop for hele ledelseslaget i FTZ. Vi har virkelig fået sat fokus på emnet og betydningen af at have en sund kultur og struktur. Mange af de budskaber Knight tager op, er universelle, og for os var det særdeles givtigt at rette fokus på at få virksomhedens mange ”subkulturer” til at finde hinanden, forklarer Jens Nordestgaard Andersen.

Rykket tættere sammen

Ifølge FTZ-chefen har budskaberne, og måden de blev leveret på, givet de godt 30 ledere i FTZ en fælles referenceramme – og ikke mindst – en stor oplevelse.

– Det er alvorlige temaer, han tager op, men jo simplere disse bliver præsenteret, jo bedre sidder budskaberne efterfølgende fast – og det er noget, han er særdeles dygtig til. Manuel Knight laver en personlig historie ud af sine budskaber, og så er han næsten underholdende på ”stand-up”-niveau. Det er en utrolig sjov event, men også enormt seriøs, og med sig har han en fantastisk assistent, som bidrager til, at der opstår et spil mellem dem og et fængende spændingsforhold i workshoppen, siger han og forsætter:

– Efterfølgende har jeg bemærket, at lederne i FTZ taler om struktur og kultur på en helt ny og mere ensartet måde. Vi har fået justeret vores værktøjskasse, udvidet vores synsfelt og så er vi absolut også rykket tættere sammen i bussen, afslutter Jens N. Andersen.
Ønsker du mere information om workshoppen, er du meget velkommen til at kontakte Jonna Runge på Tlf: +45 2485 7797 eller e-mail: jr@se-institute.dk