STRATEGI: Byg bro mellem forretning og filosofi

MASTERCLASS: Hvordan kan fremtidens ledere blive endnu bedre til at skabe en positiv sammenhæng mellem solid forretningsmæssig præstation og fremskridt inden for retfærdighed, menneskerettigheder og miljø? På masterclassen med INSEAD-professor Subi Rangan den 22. september vil du blive udfordret og inspireret til at bygge bro mellem menneskelige og virksomhedsmæssige dilemmaer på den ene side og konkret ledelsesindsats og forretning på den anden side.

Subramanian (Subi) Rangan er professor i strategi og ledelse på INSEAD samt en højt værdsat underviser på bestyrelsesprogrammet Advanced Board Programme INSEAD. Han er en stor kapacitet inden for global strategi og ledelse, og har qua sin rolle som grundlægger af Society for Progress, et fællesskab af indflydelsesrige tænkere, samfundsvidenskabsmænd, politikere og erhvervsledere, en særlig evne til at udfordre gængse forretningsmæssige tanker.

Tilmeld dig masterclassen

Fremtidens kapitalisme

Subi Rangans forskningsmæssige arbejde fokuserer på ”fremtidens kapitalisme”. Det handler især om, hvordan virksomheder og ledere i fremtiden kan blive endnu bedre til at skabe nogle virksomheder og organisationer, der både er ”økonomisk sunde”, men også bidrager til positiv udvikling i et bredere perspektiv – med henblik på retfærdighed, menneskerettigheder og miljø.

Kapitalismen, som vi ”kendte” den, er under forandring. Men hvad bringer fremtiden, hvordan lærer vi at se hvilke forandringer, der er undervejs og hvordan påvirker det vores strategi og ledelsesgrundlag? Som deltager vil du blive udfordret, inspireret og klædt på til at agere på disse forandringer.

Udover at være ekstremt vidende, er professor Rangan desuden en energisk underviser, der uden tvivl vil bidrage til en spændende og inspirerende oplevelse. Du kan se frem til en dag, der – trods det store udsyn – bliver meget konkret og underbygget af aktuelle problemstillinger, eksempler og cases.

Se alle årets Executive Forum-arrangementer

KØB BILLET

Her kan du købe billetter til masterclassen

Køb billet her

Når du udfylder nedenstående, sender vi dig programmet for Executive Forums Masterclasses i 2022.

Køb billetter her

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne, og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Man kan godt dele et medlemskab.

Køb billetPris
1 billet 4.995 kr.
ved køb af 4 billetter får du 4.995 kr. rabat14.985 kr.
Køb billet