Masterclass med fokus på fremtidens konkrete udfordringer for bestyrelser og direktion

Deltag i Executive Forum Masterclass med den internationale bestyrelsesekspert Stanislav Shekshnia og få et vigtigt indblik i, hvordan du, enten som bestyrelsesmedlem eller som en del af topledelsen, kan bidrage til at skabe et fremtidsrettet, effektivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Udfordringer for fremtidens bestyrelse og direktion

Stanislav Shekshina, der er programdirektør på Executive Board Programme INSEAD og Advanced Board Programme INSEAD samt forfatter til en række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde, gæster den 9. november 2020 Executive Forum på Hindsgavl Slot.

Tilmeld dig her

Tre bestyrelsesudfordringer

I masterclassen sætter Shekshnia fokus på tre meget konkrete udfordringer for fremtidens bestyrelse og direktion: Første del griber fat i de eksterne udfordringer, der påvirker bestyrelsens arbejde, for eksempel den fjerde industrielle revolution, geopolitiske spændinger, regulatoriske problemstillinger samt klimaforandringer. Sessionen bygges op ved hjælp af mini-case studier, hvor Shekshnia forklarer og debatterer med deltagerne, hvordan bestyrelserne i Danmark, Norden og hele Europa tackler netop disse udfordringer.

Executive Forum – hele programmet

udfordringer for fremtidens bestyrelse og direktion

Hvilken rolle spiller direktøren?

Efterfølgende tager Shekshnia tager fat i, hvordan man bedst muligt leder en bestyrelse med henblik på at skabe et effektivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde. Den udviklende rolle for bestyrelsesformanden diskuteres indgående, specielt som leder af bestyrelsen og som mellemled til bestyrelsen på den ene side og aktionærer og topledelsen på den anden side. Hvilken rolle spiller aktionærerne i ledelsen af virksomheden? Hvilken indstilling og hvilke kvalifikationer skal der til for at spille denne rolle effektivt?

Efter at bestyrelsesformandens rolle har været under luppen, afdækker Shekshnia også den administrerende direktørs rolle: Hvilke kompetencer er helt essentielle for den administrerende direktør i relation til at skabe et godt og frugtbart samarbejde med bestyrelsen?

Skab de bedste bestyrelsesrammer

Sæt kryds i kalenderen den 9. november 2020 og få en særdeles vigtig indsigt i hvordan du, enten som bestyrelsesmedlem eller administrerende direktør, skaber de allerbedste rammer for netop jeres bestyrelsesarbejde her ved indgangen til den næste dekade.

Tilmeld dig her