Ledelse på tværs af landekulturer

Masterclass med INSEAD-professor og kultur-ekspert Erin Meyer giver større forståelse for landekulturelle forskelle og gør dig i stand til at skabe succesfulde samarbejder på tværs af grænserne.

Ledelse på tværs af landekulturer

Hvorfor har din svenske kollega så mange problemer med at lede sit kinesiske team? Hvordan fremmer du et godt forhold til dine argentinske leverandører, mens du sidder ved dit skrivebord i Danmark? Hvad er den bedste metode til at få dit team, der sidder på fire forskellige kontinenter, til at arbejde effektivt sammen?

Tilmeld dig til masterclass om ledelse på tværs af landekulturer

Distanceledelse på tværs af landekulturer

Distanceledelse og kultur

Erin Meyer er professor på INSEAD og en stor kapacitet inden for international ledelse på tværs af landekulturer og landeforskelle. Hun har blandt andet opnået en placering som en af verdens 30 mest toneangivende ”HR-thinkers” i 2018, og i 2019 er hun opført på Thinkers50s liste over de 50 mest indflydelsesrige business-skribenter.

– Erin Meyer er en særdeles dygtig og erfaren professor inden for dette fagområde, og personligt ser jeg frem til en oplevelse, som vil være både interessant, inspirerende og lærerig. I dag, hvor næsten ingen virksomheder kan tillade sig bare at forholde sig til ”egen andedam”, er viden om landekulturelle forskelle helt essentielt. Og situationen er absolut ikke blevet mindre prekær, end den var før Covid-19-krisen. For pludselig skal vi nu også forholde os til landkulturelle forskelle på ”distancen” via fx onlinemøder, hvor man er frataget en vigtig ”fysisk” dimension. Jeg glæder mig meget til at høre Erin Meyers tanker og idéer om, hvordan vi kan blive endnu dygtigere distanceledere og bedre til at agere i en verden, som bare bliver mere og mere globaliseret, udtaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Omfattende kulturstudie

Meyer har både boet og arbejdet i Afrika, Europa og USA, hvilket blandt andet har foranlediget et omfattende studie omkring de forskelligheder, der er mellem landekulturer i verden – set fra et business- og ledelsessynspunkt. Studiet har videre ført til udgivelse af bogen ”Culture Map”, der i lyset af den øgede internationalisering – og dermed det øgede samarbejde på tværs af landegrænser – giver et uhyre nyttigt indblik i at forstå disse kulturelle forskelle og blive klogere på, hvordan man som leder håndterer forskellighederne.

Netop det er omdrejningspunktet for denne masterclass, hvor Erin Meyer vil dele ud af sin omfattende erfaring på området og give deltagerne et værdifuldt og inspirerende indblik i, hvordan vi kan forstå og forbedre vores samarbejder lande og kulturer imellem og få succes med ledelse på tværs af landekulturer.

Læs også: Distanceledelse i en digital verden

Tilmeld dig masterclassen her

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD