Grøn omstilling er det nye sort

Den 31. august kan du møde INSEAD-professor Atalay Atasu, der er ekspert i bæredygtighed og cirkulær økonomi til en forrygende masterclass i Executive Forum.

Atalay Atasu, INSEAD-professor, forsker og forfatter til en lang række artikler og blandt andet bogen Environmentally Responsible Supply Chains, gæster Danmark den 31. august i forbindelse med en masterclass i regi af Executive Forum. Atasu er førende ekspert i bæredygtig driftsledelse, cirkulær økonomi og producentansvar.

Køb billet til masterclassen her

Konkret rammeværktøj for cirkulær økonomi

– Det overordnede tema for masterclassen handler om, hvorfor det er fundamentalt og kritisk at arbejde med bæredygtighed og cirkulær økonomi, og hvordan man gør dette. Masterclassen giver både det overordnede helikopterperspektiv, men dykker også dybt ned i fagområdet og giver desuden et konkret værktøj til at arbejde med bæredygtighed, forklarer Atalay Atasu.

Masterclassen henvender sig til ledere og topledere, i både privat og offentlig sektor, der er interesseret i at få nye perspektiver og mere viden om cirkulær økonomi, og hvordan man helt konkret kan arbejde med dette i sin virksomhed eller organisation.

Læs også: Cirkulær økonomi: Gør din virksomhed konkurrencedygtig

Atalay Atasu, Professor of Technology and Operations Management, INSEAD

Først forståelse – så eksekvering

Ifølge Atasu er bæredygtighed en ”enorm disruption”, på samme måde som digitalisering har været det de senere år.

– Emnet er særdeles vigtigt at have forståelse for, da det det kommer til at være meget betydningsfuldt det kommende tiår eller to. Det er imidlertid helt nødvendigt at have en forståelse for emnet, før man er i stand til at begynde at eksekvere på sine bæredygtighedsstrategier med henblik på at opnå succesfulde forandringer og bedre konkurrencekraft. Begge elementer indgår som fundamental læring i masterclassen den 31. august i Danmark, siger INSEAD-professoren.

Nyt case-arbejde præsenteres

Masterclassen byder på en høj grad af interaktivitet og ud over selve undervisningen og simuleringsøvelser, vil Atalay Atasu desuden præsentere en række ultrafriske virksomhedscases.

– For tiden er jeg i færd med at afslutte et større arbejde med en række virksomheder, der har implementeret rammeværktøjet for bæredygtighed. Arbejdet munder ud i en artikel, der bliver publiceret i juli eller august, og deltagerne vil både blive præsenteret for denne og få artiklen udleveret i slutningen af masterclassen, slutter Atalay Atasu.

Lokation: København
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Varighedkl. 10:00 - 16:30
Pris4.995 kr. + moms
Køb billet til masterclassen i bæredygtighed og cirkulær økonomi her