Howard Yu – en ”rising star”

Deltagerne på Leadership Acceleration Programme kan glæde sig til at møde Howard Yu, som er en prisbelønnet og banebrydende professor, underviser og forsker inden for strategisk ledelse og innovation.

Howard Yu er professor i strategisk ledelse og innovation på IMD samt en ”rising star” og prisbelønnet forsker i den akademiske verden. Fremadrettet kommer han til at undervise i digitalisering og digital ledelse på Leadership Acceleration Programme.

Business-skolens Oscar

Og det er ikke ”Mr. Hvem-som-helst”, deltagerne kan se frem til at møde: Yu har de senere år modtaget en lang række priser, senest ”Case Center Award” i 2017 for sit arbejde med emnet ”Big Data – Risks and Opportunities” – en pris, som Financial Times omtaler som ”the business schools Oscars”. I 2015 blev han endvidere udnævnt som en af de 40 bedste business-skole professorer i verden under 40 år.

I 2017 var desuden på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 optrådte han på Thinkers50 Rader-liste over de 30 ledelseseksperter, der mest sandsynligt vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisationer ledes. Der er altså ikke tvivl om, at Howard Yu allerede har opnået meget inden for sit fagområde, og han spås naturligvis en anseelig karriere fremadrettet.

Bestil materiale om Leadership Acceleration Programme IMD

International kapacitet

Howard Yu er opvokset i Hong Kong, og har efterfølgende opnået en doktorgrad fra Havard Business School.  Innovation og disruption er nogle af hans fokusområder, med et særligt fokus på teknologisk innovation. Qua opvæksten i Hong Kong har han en særlig indsigt i hvordan udviklingen i Kina og andre asiatiske lande er sammenlignet med vesten.

Howard Yu har publiceret en lang række faglige artikler i akademiske tidsskrifter, og han er desuden en ofte anvendt skribent inden for sit fagområde i eksempelvis New York Times, Harvard Business Review, Fortune, og Financial Times. Derudover bliver han ofte citeret og interviewet i internationale medier, eksempelvis Reuters, Bloomberg News, BBC News og Wall Street Journal.

Med Howard Yu som en del af undervisningsteamet på Leadership Acceleration Programme kan deltagerne se frem til en videns-indsprøjtning og undervisningsoplevelse ud over det sædvanlige.

Bestil materiale om Leadership Acceleration Programme IMD