Kultur skaber succesfulde transformationsprocesser

EXECUTIVE FORUM: Deltag i masterclassen med INSEAD-professor Spencer Harrison den 2. maj og få værdifuld indsigt i hvordan og hvorfor organisationskulturen er et af de allervigtigste nøgleelementer for at opnå en succesfuld transformationsproces.

Hvordan leder du en transformationsproces med henblik på at få mest muligt ud af den? I masterclassen den 2. maj vil INSEAD-professor Spencer Harrison give deltagerne en spændende indsigt i, hvordan man kan opnå organisatorisk agilitet gennem organisationskulturen.

Kulturens kraft

En ting er sikker: Kulturen i en organisation kan hæmme eller muliggøre organisatoriske forandringer. I denne masterclass vil Spencer Harrison dele af sin viden omkring hvordan ledere allerbedst kan udnytte kulturens kraft til at drive transformationsprocesser, som sikrer, at man får det bedste ud af sine medarbejdere.

Ifølge Harrison handler det hovedsageligt om at anerkende og udnytte de organisatoriske ressourcer og ikke mindst håndtere og styre forandringsprojekter som ”bottom-up”-processer, hvor hele organisationen involveres.

Tilmeld dig – alumni
Tilmeld dig – ikke alumni

Om Spencer Harrison

Professor Harrison er specialiseret i organisatorisk kultur og kreativitet. Han arbejder med ledere og MBA’er på INSEAD, hvor han underviser i lederudvikling, kulturel agilitet og forbedring af kreativ kapacitet. Han er desuden medstifter af ”Creativity Collaboratorium” – en tænketank, som består af verdens førende kreativitetsforskere.

Harrison har arbejdet med ledere fra topvirksomheder over hele verden, herunder Google, NASA, Atos og Cargill for at hjælpe disse organisationer med at kortlægge organisatoriske kultur og skabe kulturel udvikling.

Praktisk information

Masterclassen foregår torsdag den 2. maj kl. 10:00-16:30 på Hindsgavl Slot i Middelfart. Pris for alumni er 4.500 kr. ex. moms og for ikke-alumni 5.500 kr. ex. moms.

Der kan læses mere om Scandinavian Executive Institutes Executive Forum 2019 her

Tilmeld dig – alumni
Tilmeld dig – ikke alumni