Er dine ledere gearet til 2021-udfordringerne?

Har din organisation og dine ledere de nødvendige kompetencer til at håndtere de ledelsesmæssige udfordringer, som 2021 måtte byde på?

Et særdeles specielt 2020 er netop lagt bag os, med mange nye situationer og udfordringer, som selv ikke den mest fremsynede ledere, kunne have forudset. Og vi står nu på kanten til et 2021, som igen vil byde på udfordringer – og ukendte situationer. Spørgsmålet er, om din organisation og dine ledere er rustet til at imødekomme de mange forskelligartede udfordringer og problemstillinger?

Giv dine ledere den bedste lederuddannelse

En investering – i både medarbejdere og organisationen

Lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD henvender sig netop til ledere og mellemledere, der har behov for en opdatering og en opgradering af eksisterende kompetencer. Med dette lederprogram får du tilført organisationen en række vigtige færdigheder samt ny og inspirerende viden. Programmet er en investering i dine medarbejdere og din organisation – en investering, du kan regne med at få mangfoldigt tilbage.

Leadership Acceleration Programme tilbydes i samarbejde med en af verdens bedste business skoler, schweiziske IMD. Programmet giver kort fortalt dine ledere:

  • Aktuel viden om digitalisering og eksekvering heraf
  • Indsigt i hvordan man implementerer innovation og derved skaber en konkurrencemæssig fordel
  • Evnen til at tackle udfordringer proaktivt – og kendskab til egne styrker og svagheder
  • Viden om hvordan man udvikler potentialet blandt talentfulde medarbejdere
  • Kompetencer til at være sparringspartner på udformning og valg af strategier
  • Fornyet inspiration og en proaktiv tilgang til ukendte problemstillinger

Alle vigtige og nyttige kompetencer, der kan bringe både jeres virksomhed og ledere op et endnu højere niveau – og ruste jer til et spændende 2021.

Se det konkrete indhold i lederprogrammet

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD

Executive Forum
– Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Aktuelle masterclasses med professorer fra de anerkendte business skoler INSEAD og IMD. En unik mulighed for at holde dig opdateret som leder på de udfordringer som virksomheder møder i dag.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du aktuel viden og inspiration fra top-professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD. Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere og bestyrelsesmedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og er dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.