Undervisere Leadership Acceleration Programme

Bliv udfordret og inspireret

Mød nogle af verdens førende professorer og erfarne eksperter

Læs mere om underviserne.

Jesper Lok

Strategiunderviser og professionel bestyrelsesformand

Jesper Lok er en anerkendt foredragsholder, inspirator og underviser i virksomhedsstrategi og bestyrelsesrelaterede emner. Han er bestyrelsesformand i Dagrofa, Vestergaard Company og Unicef Danmark samt bestyrelsesmedlem i en lang række andre selskaber. Derudover har han en omfattende lederkarriere bag sig, blandt andet som tidligere topchef i DSB, Falck Emergency og Dagrofa samt som country manager i A.P. Møller-Mærsk.

I strategisessionen på Leadership Acceleration Programme, der går under overskriften ”Making Strategy Fly”, vil han blandt andet præsentere nye værktøjer og metoder til, hvordan succesfulde virksomheder kan udforme deres strategier i en omskiftelig verden, hvordan de opbygger robusthed og bliver i stand til at ”genopfinde” sig selv i et evigt skiftende og turbulent miljø.

De nye metoder og teorier gøres håndgribelige via konkrete eksempler og cases, som Jesper Lok trækker frem fra sin omfattende erfaring som bestyrelsesformand og topchef, hvilket igen lægger godt op til den videre strategiundervisning på IMD.

Jesper Klit

CEO & Kommunikationsrådgiver

Jesper Klit er en af de mest populære og inspirerende europæiske undervisere i kommunikation og lederskab. Han er CEO hos Jesper Klit & Partners og har tidligere arbejdet på Weekendavisen, TV2 og på Nordisk Film TV, hvor han var CEO i seks år.

Han har specialiseret sig i udvikling af personlig kommunikation og gennemslagskraft, medie-coaching og business storytelling og rådgiver virksomheder og ledere i personlig og strategisk kommunikation. Blandt Jesper Klits klienter er flere Fortune 500-virksomheder.

Manuel Knight

Organisationsekspert

Manuel Knight er en stærkt motiverende taler. Han leder organisatoriske udviklingsprocesser i hele verden og er ekspert i at skabe effektive og succesfulde teams, ledere og organisationer. På Executive Management Programme underviser han i udvikling af organisationskulturer, hvor alle føler sig motiverede og i stand til at yde deres bedste. Manuel Knight har en spændende og anderledes baggrund. Fra en ghetto i Atlanta, Georgia, til et liv som en internationalt succesrig konsulent.

Patrick Reinmoeller

Programdirektør for Leadership Acceleration Programme

Professor i strategi & innovation, IMD

Patrick Reinmoeller er professor i strategi og innovation ved IMD. Hans undervisning, forskning og rådgivning har fokus på det strategiske lederskab og innovation.

Patrick har ledet offentlige projekter om strategisk tænkning og strategisk lederskab for topledere samt brugerdefinerede programmer til førende multinationale virksomheder inden for brancherne fast moving consumer goods, telekommunikation, lægemiddelindustrien, sundhedssektoren og energisektoren relateret til udvikling af strategiske prioriteter, implementering af strategiske initiativer og håndtering af forandringer. Hans seneste arbejde har været fokuseret på at hjælpe ledende medarbejdere og virksomhedsledere med at fastsætte og drive strategiske prioriteter.

Ud over sit arbejde med multinationale selskaber, er han i øjeblikket angel investor og non-executive direktør for en startup. Inspireret af sit arbejde med virksomheder over hele verden, såsom IKEA, Toyota, Dimension Data, United Nations og Sense Worldwide, har han skrevet adskillige casestudier og udviklet simuleringer om emnet high-performance teams og beslutningstagning.

Cyril Bouquet

Professor i strategi & innovation, IMD

Cyril Bouquet hjælper organisationer med at genopfinde sig selv ved at lade deres topledere udforske den fremtid, de ønsker at skabe. Cyril har blandt andet skabt en banebrydende tilgang til orkestrering af diskussioner for store grupper af ledere, som med succes er blevet implementeret på en række andre programmer på IMD.

Som professor ved IMD har Cyril leveret forskning, der har opnået betydelig anerkendelse inden for fagområdet. Hans Ph.D.-afhandling vandt Academy of International Business 2004 Richard Farmer Award. Siden har han udgivet bogen ”Building Global Mindsets” (2005) og flere akademiske artikler i de mest prestigefyldte akademiske tidsskrifter, herunder Harvard Business Review, MIT Sloan Management Review, Academy of Management Journal, Journal of International Business Studies, Journal of Management og Journal of Management Studies

 

Ina Toegel

Professor of Leadership and Organizational Change IMD

Ina Toegel er Professor of Leadership and Organizational Change på IMD. Hendes undervisning omfatter eksperimentel læring og fokuserer på en række emner – blandt andet selv-ledelse, ledelse af high-performance-teams og organisatorisk forandring. Hendes forskning fokuserer på teamdynamik, organisatorisk forandringsledelse, topleder-teams i ændringsprocesser samt iværksætteri.

Inas programledelse og undervisningserfaring omfatter blandt andet ledelsesprogrammer hos virksomheder som Pirelli, Legrand, UEFA, Bank of Communications, Bayer, Electrolux, ASSA ABLOY, T-Systems, Carlsberg, JTI, Hydro og Tenaris.

Inden professor Toegel blev tilknyttet IMD, underviste hun på Ecole Hôtelière de Lausanne. Hun har en PhD i ledelsen fra INSEAD (Frankrig), en MSc i Management Research fra Saïd Business School, Oxford University (UK) samt en bachelorgrad i økonomi fra Columbia University (USA).

Læs mere om Ina Toegel