IMD – en af verdens førende business-skoler

IMD er en af verdens mest velansete og toprangerede business-skoler og Scandinavian Executive Institutes samarbejdspartner på lederprogrammet Leadership Acceleration Programme.

IMD – International Institute for Management Development – i Lausanne i Schweiz er en af verdens førende business-skoler. Siden 2008 har skolen toppet Financial Times liste over globale toplederuddannelser. IMD blev grundlagt i 1990 som en fusion af to eksisterende skoler, IMI i Geneve og IMEDE i Lausanne, der oprindelig har rødder 75 år tilbage i tid.

Uddanner verdens dygtigste ledere

IMD’s overordnede formål er at udvikle succesrige globale ledere – som individer, i teams og i organisationer. Og gøre dem til verdens dygtigste. Det gøres gennem intensive uddannelser, der kombinerer banebrydende forskning med erfaring og cases fra førende internationale virksomheder. Uddannelserne er fleksible og tilpasset deltagernes og virksomhedernes behov. Og al læring foregår i et dynamisk miljø med de allernyeste pædagogiske tilgangsvinkler.

Vi samarbejder med IMD om Lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme.

Bestil materiale om uddannelsen

imd

Internationalt miljø

IMD´s internationale undervisningsmiljø, med både undervisere og studerende fra hele verden, er med til at understøtte IMD’s internationale særpræg.

Uddannelserne ledes af forskere og undervisere fra mere end 20 forskellige lande. Hvert år uddanner skolen mere end 9.000 ledere fra mere end 100 lande. Derudover vælger 170 globale virksomheder fra vidt forskellige brancher hvert år IMD til at stå for deres virksomhedsrettede uddannelser. Desuden tæller deres alumni-netværk mere end 800.000 tidligere studerende fra hele verden.

Uddannelse i virkeligheden

Kendetegnende for IMD’s uddannelsesprogrammer er evnen til at kombinere banebrydende forskning og teori med praktisk erfaring. Den problemløsende tilgang, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning og de nyeste teorier og kombinerer dette med cases og virkelige situationer fra ledernes hverdag, er med til at understøtte det unikke læringsmiljø.

IMD’s overordnede formål handler om at udvikle ledere, så de bliver i stand til at transformere deres virksomheder til at løse problemer, indhente informationer og træffe gode beslutninger. Også når løsningerne ikke er ligetil, eller svarene er åbenlyse. Målet er at styrke den enkelte leders evne til at skabe nødvendige og positive forandringer i sin organisation.

Personlig og professionel udvikling

Med IMD i ryggen står vi klar til at byde dig velkommen til en uddannelse, hvor du får nogle fantastiske muligheder for at videreudvikle din lederrolle – professionel såvel som personligt.