Succesfuld digitalisering kræver samarbejde

Få den allernyeste viden om hvordan du opnår succesfuld transformation via platforme, partnerskaber og økosystemer, når INSEAD-professor Andrew Shipilov gæster Executive Forum til september.

Vil du have en vigtig videns-indsprøjtning, der gør dig i stand til at opnå succes med dine digitale transformationsprojekter? Så bør du sætte kryds i kalenderen og tilmelde dig årets tredje masterclass i regi af Executive Forum, der løber af stablen tirsdag den 17. september.
INSEAD-professor Andrew Shipilov gæster nemlig København, hvor han vil dele ud af sin viden om digital transformation, og hvordan man via platforme, partnerskaber og økosystemer kan bringe sin virksomheds digitale strategi op på et højere og endnu mere ambitiøst niveau.

Uddan dig med Andrew Shipilov

Konkurrencemæssige fordele

Ifølge Shipilov giver masterclassen dig som deltager vigtig kundskab om, hvordan du via partnerskaber med andre virksomheder kan blive i stand til at transformerer din virksomheds forretningsmodeller. Derudover vil du blive klogere på, hvordan du kan opbygge velfungerende økosystemer, der kan sikre og understøtte en succesfuld digitalisering af virksomheden.

– Den engelske digter John Donne skrev på et tidspunkt, at ”intet menneske er en ø”, og det gælder også for virksomheder i dag. Set i lyset af de disruptede forandringer kan virksomhederne ikke længere bare konkurrere på egen hånd. I stedet bør de opbygge platforme, partnerskaber og økosystemer med deres kunder, leverandører og måske til og med konkurrenter for at opnå konkurrencemæssige fordele. I masterclassen vil vi se på et rammeværktøj, der giver en større forståelse for digital transformation. Et andet vigtigt element vil omhandle, hvordan man kan ændre sine forretningsmodeller og effektivt integrere de nye teknologier i disse forretningsmodeller, forklarer Andrew Shipilov.

Prisvindende forsker

Andrew Shipilov er professor i strategi på INSEAD samt programdirektør på Executive Management Programme INSEAD, der er en intensiv toplederuddannelse på et højt fagligt niveau. Programmet er for dig, der ønsker fornyet inspiration samt den nyeste viden inden for de centrale fagområder strategi, innovation og lederskab, hvilket kan bidrage til at styrke dine ledelsesmæssige kompetencer markant.

Læs mere om Executive Management Programme

Shipilov er ekspert inden for strategi, innovation og netværk, og i sin forskning beskæftiger han sig med hvordan sociale netværk, strategiske alliancer og partnerskaber påvirker virksomheders og organisationers konkurrencefordele. Via sin forskning har Shipilov desuden modtaget flere priser fra “Academy of Management”, som er en førende international sammenslutning for ledelsesforskere.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om Executive Forum