UNDERSØGELSE: FN’s 17 verdensmål – hvor står din virksomhed?

I 2020 sætter vi fokus på FN’s 17 verdensmål og inviterer blandt andet til masterclass med to førende INSEAD-forskere inden for området. Allerede nu ønsker vi dog i denne undersøgelse at høre om din virksomheds erfaringer med bæredygtighed. Svar på nogle få spørgsmål og vind billetter til masterclassen.

Oplever du, at der er fokus på bæredygtighedsprincipperne, forventer du forøget fokus på dette i fremtiden, hvor vigtigt er arbejdet med de FN’s 17 verdensmål i din virksomhed og hvorfor arbejder I med dette? Disse og en række andre spørgsmål vil vi gerne have besvaret i vores store bæredygtighedsundersøgelse i Scandinavian Executive Institute. (Det tager bare tre minutter).

Deltag i undersøgelsen

FN's 17 verdensmål

Søger viden og indsigt

– Baggrunden for at foretage undersøgelsen og den efterfølgende analyse af dataene er, at vi finder det særdeles interessant at undersøge, hvordan danske og norske virksomheder og organisationer forholder sig til FN’s bæredygtighedsprincipper. Der er ikke mange, der er uenige i vigtigheden af bæredygtighedsprincipperne, men vi mangler stadig enormt meget viden om og indsigt i, hvordan virksomheder og organisationer forholder sig til bæredygtighed, hvad de synes er vigtigt og hvordan de konkret arbejder med det, udtaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute og fortsætter:

– Med vores store netværk af ledere, topledere og bestyrelsesmedlemmer i både Danmark og Norge har vi et særdeles godt udgangspunkt for at foretage denne undersøgelse og få adgang til et betydeligt datagrundlag – og den mulighed vil vi gerne benytte os af. Når resultaterne fra undersøgelsen er klare, deler vi naturligvis disse med deltagerne og vores netværk i øvrigt.

Masterclass om FN’s 17 verdensmål – vind billetter

De, der deltager i undersøgelsen, er med i lodtrækningen om to billetter til masterclassen, Bæredygtighed & business – FN’s 17 verdensmål, der afholdes den 7. maj i København.

Masterclassen med de to førende professorer inden for bæredygtighed, Andre Calmon og Jackie Stenson, giver indblik i FN’s verdensmål samt inspiration, viden og meget konkrete værktøjer til, hvordan du selv kan arbejde med bæredygtighedsprincipperne – og samtidig løfte din virksomhed økonomisk.

Professorerne dykker dybere ned i bæredygtighedsmål nummer 12, ”Ansvarsfuld produktion og forbrug”, og du bliver desuden præsenteret for ”Sustainability Innovation Process”, som er et nyt og innovativt rammeværktøj, der er i stand til at identificere skalerbare forretningsbaserede løsninger i forhold til bæredygtighedsudfordringer. Et vigtigt omdrejningspunkt for dagen bliver desuden den såkaldte ”SDG Bootcamp”, hvor du sammen med en gruppe og INSEAD-coach helt konkret skal arbejde med teorierne fra dagens tidligere sessioner.

Program Executive Forum