Succesfuld ledelse af strategieksekvering

Leading Strategic Change INSEAD er designet for toplederen, der har brug for at lykkes med en ambitiøs strategieksekvering og forandringer i organisationen.

Deltag i uddannelsen Leading Strategic Change INSEAD som er et populært program, som Scandinavian Executive Institute afholder i samarbejde med INSEAD. Programmet giver ledere og topledere værktøjer og inspiration, så de bliver i stand til at håndtere en succesfuld ledelse af strategieksekvering og transformationsprojekter i virksomheden.

Ledergrupper deltager sammen

Uddannelsen, der foregår på INSEAD i Frankrig afholdes over fem dage. Der er stor interesse for programmet, da fokus er højaktuel i den omskiftelige verden, som vi oplever lig nu.

– Leading Strategic Change er blevet taget rigtig godt imod, og vi oplever blandt andet, at hele ledergrupper deltager på forløbet sammen – med henblik på at få samme tilgang til strategiarbejdet i deres virksomhed. Med programmet rammer vi nogle meget centrale problemstillinger, idet emnet omkring strategieksekvering er særdeles vigtigt i dagens omskiftelige og turbulente verden. De ledere og topledere, der vælger at deltage, ved, at dette kræver hurtigere og mere effektive strategieksekveringer, udtaler Jonna Runge, CSO i Scandinavian Executive Institute.

Programdirektør og underviser

Tidligere i år gæstede programdirektøren for det nye uddannelsesprogram, INSEAD-professor Daniel Simonovich, Danmark i forbindelse med en masterclass i Executive Forum. I den forbindelse fik vi en snak med ham om indholdet i og målgruppen for det nye program, som han også underviser på.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Leading Strategic Change INSEAD

Programmets målgruppe

Leading Strategic Change er designet med henblik på at give et relevant udbytte for topledere, som har behov for en gennemgående indsigt i strategiimplementering, ledere, som er trådt ind i en tungere lederstilling med fokus på at implementere ambitiøse forandringer, direktører og topledere, som søger personlig inspiration og nye metoder til at transformere deres organisation samt rådgivere, konsulenter og HR-ansvarlige, som arbejder med strategiimplementering og organisationsudvikling.

Læs om programmet

Succesfuld ledelse af strategieksekvering