Bestyrelsesrokade i Scandinavian Executive Institute

BESTYRELSESNYT: Adm. direktør i Finanssektorens Uddannelsescenter og tidligere bestyrelsesmedlem i Scandinavian Executive Institute overtager rollen som bestyrelsesformand i selskabet. Desuden indtræder Kim Henry Jensen, chef for FP&A (Financial Planning and Analysis) i Dagrofa, som nyt bestyrelsesmedlem.

Søren Laursen (til venstre) og Kim Henry Jensen

Scandinavian Executive Institute har netop foretaget en bestyrelsesrokade, hvor blandt andet tidligere bestyrelsesmedlem, Søren Laursen, der er adm. direktør i Finanssektorens Uddannelsescenter, nu tiltræder positionen som bestyrelsesformand. Samtidig hentes Kim Henry Jensen, chef for FP&A (Financial Planning and Analysis) i Dagrofa ind som nyt bestyrelsesmedlem. I forvejen består bestyrelsen af Mie Krog, der er professionel bestyrelseskvinde samt ejerne i Scandinavian Executive Institute, Steen Buchreitz Jensen og Jonna Runge.

– Jeg har nu været bestyrelsesmedlem i Scandinavian Executive Institute i en årrække og har været med på en særdeles spændende rejse, hvor virksomheden har udviklet sig godt, både med henblik på et større udbud af executive uddannelsesprogrammer samt vækst i antal deltagere. Jeg er særdeles glad for rollen som formand for bestyrelsen og ser frem til at arbejde sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer, der hver især besidder nogle særdeles stærke og forskelligartede kompetencer. Scandinavian Executive Institute har desuden nogle meget dygtige medarbejdere, et stærkt brand og et unikt samarbejde med to af verdens førende business-skoler, og det er et potentiale, jeg glæder mig til at dyrke endnu mere, således at vi sammen bringer virksomheden succesfuldt videre på rejsen, udtaler bestyrelsesformand Søren Laursen og fortsætter:

– Det drejer sig blandt andet om at videreudvikle det norske marked, hvilket repræsenterer et stort uudnyttet potentiale. Med endnu flere executive-programmer på forskellige niveauer, står vi desuden stærkt i forhold til at tilbyde den enkelte deltager en udviklende ”kompetencerejse”, hvor vedkommende kan vende tilbage og dygtiggøre sig efterhånden som karrieren udvikler sig.

Executive-programmer fra Scandinavian Executive Institute

Godt kendskab til virksomheden

Kim Henry Jensen, der et nyt bestyrelsesmedlem, har gennem mange år haft en nær tilknytning til Scandinavian Executive Insitute. Ved siden af sit job i Dagrofa samt bestyrelsesposten i Scandinavian Executive Institute er Kim Henry Jensen desuden bestyrelsesmedlem i TravelpoolEurope samt Ejendomsaktieselskabet af 22. juni 1966. Kim har en særlig ekspertise inden for økonomistyring, køb og salg af virksomheder, projektstyring, investering samt forhandling og formulering af komplekse aftaler.

– Jeg har selv deltaget i både toplederprogrammet Executive Management Programme og bestyrelsesprogrammet Executive Board Programme og er derudover fast deltager gennem ti år i læringsnetværket Executive Forum. Det betyder, at jeg har et særdeles godt kendskab til Scandinavian Executive Institute og forretningsområdet, som virksomheden er en ledende aktør indenfor. Samarbejdet med de internationalt anerkendte business-skoler, INSEAD og IMD, er helt unikt, og via dette formår man at tiltrække executives over hele Skandinavien til en række uddannelsesprogrammer med et særdeles højt fagligt niveau, forklarer han og fortsætter:

– Der ligger en stor motivationsfaktor i at få mulighed for at arbejde med dette og bidrage til kontinuerligt at udvikle markedet inden for executive-uddannelser. Scandinavian Executive Institute har en markedsposition, der er ”second-to-none”, og jeg glæder mig til at medvirke til, vi kan rykke endnu stærkere på skandinavisk niveau, både med henblik på at udbrede kendskabet til alle vores executive-uddannelser og vores executive-netværk.

Se alle executive-programmer i samarbejde med INSEAD og IMD

Executive Forum – Masterclass med INSEAD – Fokus på bæredygtighed

Atalay Atasu – INSEAD professor og prisvindende forsker inden for cirkulær økonomi, producentansvar og miljøregulering

I denne masterclass vil Atalay Atasu give et operationelt perspektiv på bæredygtig forretningspraksis samt afdække, hvilke grundlæggende elementer der skal til for at eksekvere på en strategi inden for cirkulær økonomi.

Et af de vigtigste take-aways fra masterclassen er et anvendeligt framework, der forklarer, hvorfor bæredygtighedsinitiativer er afgørende for erhvervslivet. Og hvordan disse initiativer kan bidrage til at udforme strategier for cirkulær økonomi i organisationer og virksomheder.

Som deltager får du en bred introduktion til begrebet cirkulær økonomi samt et detaljeret indblik i de to grundlæggende byggesten, nemlig cirkulære forretningsmodeller og cirkularitetsdesign.

Læs mere om Masterclassen her og tilmeld dig

Atalay Atasu, INSEAD