Bliv klædt på til succesfuld strategieksekvering

FÅ LEDIGE PLADSER: I slutningen af november starter det nye strategieksekveringsprogram Leading Strategic Change INSEAD for allerførste gang – et program, der giver dig en unik indsigt i strategieksekveringens mange facetter.

Om kort tid løber Leading Strategic Change INSEAD af stablen for allerførste gang. Det spritnye program, som Scandinavian Executive Institute lancerer i samarbejde med INSEAD, giver ledere og topledere værktøjer og inspiration, så de bliver i stand til at håndtere strategieksekveringer og transformationsprojekter.

Ledergrupper deltager sammen

Uddannelsen, der foregår på INSEAD i Frankrig, starter den 18. november og varer i fem dage. Der har været stor tilgang til det nye program, men der er stadig nogle få ledige pladser tilbage.

– Leading Strategic Change er blevet taget rigtig godt imod, og vi oplever blandt andet, at hele ledergrupper deltager på forløbet sammen – med henblik på at få samme tilgang til strategiarbejdet i deres virksomhed. Med programmet rammer vi nogle meget centrale problemstillinger, idet emnet omkring strategieksekvering er særdeles vigtigt i dagens omskiftelige og turbulente verden. De ledere og topledere, der vælger at deltage, ved, at dette kræver hurtigere og mere effektive strategieksekveringer, udtaler Jonna Runge, CSO i Scandinavian Executive Institute.

Læs mere om programmet

Programdirektør og underviser

Tidligere i år gæstede programdirektøren for det nye uddannelsesprogram, INSEAD-professor Daniel Simonovich, Danmark i forbindelse med en masterclass i Executive Forum. I den forbindelse fik vi en snak med ham om indholdet i og målgruppen for det nye program, som han også underviser på.

Programmets målgruppe

Leading Strategic Change er designet med henblik på at give et relevant udbytte for topledere, som har behov for en gennemgående indsigt i strategiimplementering, ledere, som er trådt ind i en tungere lederstilling med fokus på at implementere ambitiøse forandringer, direktører og topledere, som søger personlig inspiration og nye metoder til at transformere deres organisation samt rådgivere, konsulenter og HR-ansvarlige, som arbejder med strategiimplementering og organisationsudvikling.

Se hele programindholdet

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Leading Strategic Change INSEAD