Bestyrelsesuddanelse Executive Board Programme

Bestyrelsesuddannelse fra INSEAD og Scandinavian Executive Institute

Executive Board Programme er en international bestyrelsesuddannelse tilpasset skandinaviske forhold, der gør dig til et værdiskabende bestyrelsesmedlem og et aktiv for både virksomheden og din egen bestyrelseskarriere.

På et koncentreret forløb med to moduler, et i Danmark og et på INSEAD i Frankrig, bliver du præsenteret for den nyeste viden fra internationalt anerkendte professorer og ledende erhvervsfolk. Executive Board Programme klæder dig på, så du bliver i stand til at spille en aktiv og værdiskabende rolle i dit bestyrelsesarbejde.

Deltagerprofil

Executive Board Programme henvender sig til dig, der ønsker mere viden, nye kompetencer og konkrete redskaber i din rolle som et værdiskabende bestyrelsesmedlem. Du kan enten være i gang med en bestyrelseskarriere eller have ambitioner om det.
Den typiske deltager arbejder til dagligt sammen med en professionel bestyrelse, sidder i en bestyrelse eller er på vej ind, er f.eks. CEO, VP, CFO, partner eller rådgiver på strategisk niveau.

Programindhold

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD

Giv bestyrelsen et fælles udgangspunkt

Uddannelsen er en oplagt mulighed for hele bestyrelser, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til bestyrelsesarbejdet. Der er mulighed for at flere fra samme bestyrelse deltager på samme hold eller for at sende medlemmerne afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

Det siger vores deltagere

Udbytte af Executive Board Programme

Programmet styrker din bestyrelsesfaglige rolle og giver dig:

  • en international bestyrelsesuddannelse tilpasset skandinavisk kultur og læringsstil
  • en dybdegående forståelse for bestyrelsesarbejdets kompleksitet
  • viden og redskaber til at spille en nøglerolle i bestyrelsen
  • solid indsigt i prioritering af indsatser og effektiv beslutningstagning under tidspres
  • viden om bestyrelsens ansvar og pligter ift. lovgivning og god corporate governance
  • værdifuld indsigt i samspillet mellem bestyrelsen, ledelsen og ejere
  • viden om risikostyring og værdiskabelse
  • en intens læringsoplevelse designet til dig, der har et travlt program til dagligt
  • praksisorienteret undervisning og konkrete værktøjer, som du kan anvende med det samme
  • et professionelt netværk og en fælles referenceramme med andre professionelle bestyrelsesmedlemmer.
Datoer for næste forløb

Programdirektør og professorer

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme og Affiliate professor i iværksætteri og familievirksomheder på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er desuden direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Læs mere om professorerne og underviserne på Executive Board Programme.

Læs mere om underviserne

Kommende hold

Juni 2020 - hold 1 - Executive Board Programme
ModulDatoSted
Modul 117. - 18. juni 2020Kolding, Danmark
Modul 225. - 28. august 2020INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
Oktober 2020 - hold 2 - Executive Board Programme
ModulDatoSted
Modul 15. - 6. oktober 2020Kolding, Danmark
Modul 216. - 19. november 2020INSEAD, Frankrig
August 2020 - hold 3 - Executive Board Programme
ModulDatoSted
Modul 125. - 28. august 2020Kolding, Danmark
Modul 25. - 6. oktober 2020INSEAD, Frankrig

Praktisk information

Vi sørger for at booke dit ophold samt forplejning på alle moduler. På modul 1 indkvarteres du på Hotel Koldingfjord, hvor undervisningen også foregår. På modul 2 er der indkvartering på et af INSEADs hoteller tæt på Campus. Hotel og forplejning er ikke med i uddannelsesprisen, men afregnes særskilt.

Du sørger selv for at bestille flybilletter til Paris. Vi sørger for at booke din transport tur/retur Charles de Gaulle i henhold til dine flytider. Vi anbefaler en række flytider, som du kan vælge mellem. Du vil blive afhentet i ankomsthallen af en INSEAD-chauffør og bragt til dit hotel.

Uddannelsesgebyret for Executive Board Programme er 69.500 kr. ex. moms. Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport i Frankrig samt flyrejse til Paris.

Læs mere

FAQ

Før man starter på en ny uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål, som kommer op: Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse, kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I denne FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej.

Få svar på dine spørgsmål