Ina Toegel

Professor of Leadership and Organizational Change IMD
Leadership Acceleration Programme IMD

Deltagerne på Leadership Acceleration Programme kan glæde sig til at møde Ina Toegel, som er professor, underviser og forsker inden for teamdynamikker, organisatorisk forandringsledelse, top management teams under organisatoriske ændringer.

Ina Toegel er professor i lederskab og organisatorisk forandring ved IMD. Hun underviser på Scandinavian Executive Institutes lederuddannelse Leadership Acceleration Programme.

Hendes undervisning fokuserer på en række emner – fra ledelse af dig selv og ledelse af high-perfomance teams til følelsesmæssig ledlese og ledelse af organisatoriske ændringer.

Ina er blevet kåret til en af de bedste MBA-professorer globalt af Poets & Quants. Hun er en af de 40 bedste undervisere under 40 år i 2021 og er blevet nomineret af studerende, alumni, fakultet og personale.

Ina har forsket ledelse i en række industrier, herunder infrastruktur, service, luksus og additiv produktion. Hendes ledelse og undervisningserfaring omfatter lederprogrammer med virksomheder som Pirelli, Legrand, UEFA, Bank of Communications, Bayer, Electrolux, ASSA ABLOY, T-Systems, Carlsberg, JTI, Hydro og Tenaris. Med en stærk interesse i de kreative brancher integrerer hun interaktive værktøjer inden for film, sport, musik og kunst i sin undervisning. Inden hun begyndte sin ph.d., var hun en del af Verdensbanken og arbejdede med projekter til strukturering af offentlig-private partnerskaber inden for transport, energi og affald i Sydøsteuropa.

Inden hun kom til IMD underviste Ina Toegel på Ecole hôtelière de Lausanne. Hun har en ph.d. i ledelse fra INSEAD (Frankrig), en MSc i managementforskning fra Saïd Business School, Oxford University (UK) og en BA-grad i økonomi fra Columbia University (USA).

Om Leadership Acceleration Programme IMD

Lederskabsekspert valgt af Poets & Quants for sin innovative teknologi-inspirerede undervisningsstil

Ina Togel beskrives af fakultetets kolleger og deltagere:

”Elsker den måde, hun får folk til at reflektere på og gå dybere ind i stoffet. Hun er vores Socrates. ”

“Nærværende og empatisk.Hun er også en dygtig leder, der har fokus på at lede selv og lede højtydende teams.

”Jeg nyder virkelig Inas energiske stil og hendes vilje til at blive involveret. Jeg var meget imponeret over kvaliteten af ​​hendes feedback og tilstedeværelse”

“Energibooster og hun får dig til at tænke efter”

“Fremragende undervisning med en enorm mængde praktiske erfaringer og læringer”

Brian Lorentzen

Strategic Marketing Director, STARCO

– Niveauet på uddannelsen har været meget højt, og det er enormt kompetente og opdaterede professorer, man møder på forløbet. De har i allerhøjeste grad fingeren på pulsen, og det er et intensivt og godt sammensat program. Det er desuden særdeles givende at møde ligesindede, der har oplevet nogle af de samme udfordringer som en selv, personer man kan ”spejle sig i” og sparre med undervejs i forløbet.

Han påpeger især tre key-learnings, som han tager med hjem fra forløbet og som kommer til anvendelse i dagligdagen fremover.

– For det første har jeg fået opdateret måden, hvorpå jeg arbejder med strategier, og det har absolut været en øjenåbner. Jeg har fået nogle håndgribelige og brugbare metoder til en hurtig og effektiv måde at få sin strategiproces sat i gang, få den gennemført på kort tid samt endeligt hvorledes man får eksekveret på sine strategier – i et raskt tempo. Dernæst har jeg fået meget inspiration omkring innovationsarbejde, hvilket også er et opgør med den traditionelle måde at arbejde med innovation på, og som blandt andet handler om, hvordan man bliver i stand til at arbejde med innovation på tværs af hele organisationen. Afslutningsvis har arbejdet med egen personlighedsprofil, herunder styrker og svagheder, været enormt givende – ikke mindst fordi det har involveret tilbagemeldinger og diskussioner med ligesindede fra programmet, forklarer Brian Lorentzen, før han afslutter:

– De tre take-aways fra Leadership Acceleration Programme bliver allerede nu omsat til konkret og praktisk arbejde i STARCO. Vi arbejder blandt andet helt konkret med en ny 3-5 års strategi for tiden, og mange af de ting, jeg har lært omkring innovation og strategieksekvering, er jeg allerede nu i færd med at implementere i vores forretning.

Kommende programmer – Leadership Acceleration Programme IMD