Ina Toegel

Professor of Leadership and Organizational Change IMD
Leadership Acceleration Programme IMD

Deltagerne på Leadership Acceleration Programme kan glæde sig til at møde Ina Toegel, som er professor, underviser og forsker inden for teamdynamikker, organisatorisk forandringsledelse, top management teams under organisatoriske ændringer.

Ina Toegel er professor i lederskab og organisatorisk forandring ved IMD. Hun underviser på Scandinavian Executive Institutes lederuddannelse Leadership Acceleration Programme.

Hendes undervisning fokuserer på en række emner – fra ledelse af dig selv og ledelse af high-perfomance teams til følelsesmæssig ledlese og ledelse af organisatoriske ændringer.

Ina har forsket ledelse i en række industrier, herunder infrastruktur, service, luksus og additiv produktion. Hendes ledelse og undervisningserfaring omfatter lederprogrammer med virksomheder som Pirelli, Legrand, UEFA, Bank of Communications, Bayer, Electrolux, ASSA ABLOY, T-Systems, Carlsberg, JTI, Hydro og Tenaris. Med en stærk interesse i de kreative brancher integrerer hun interaktive værktøjer inden for film, sport, musik og kunst i sin undervisning. Inden hun begyndte sin ph.d., var hun en del af Verdensbanken og arbejdede med projekter til strukturering af offentlig-private partnerskaber inden for transport, energi og affald i Sydøsteuropa.

Inden hun kom til IMD underviste Ina Toegel på Ecole hôtelière de Lausanne. Hun har en ph.d. i ledelse fra INSEAD (Frankrig), en MSc i managementforskning fra Saïd Business School, Oxford University (UK) og en BA-grad i økonomi fra Columbia University (USA).

Tilbage til undervisere – IMD

Dagmar Top Haustrup

Director, Marketing & Business development, RICE A/S

LAP er et yderst relevant og velstruktureret forløb, der har haft fokus på strategi og ledelse. Det strategiske forløb har været med til at udvide min horisont, og jeg har efterfølgende anvendt både redskaber og indhold fra forløbet konkret i min dagligdag. Med ledelsesdelen har jeg været på en spændende, personlig rejse, der har synliggjort betydningen og vigtigheden af at være en dygtig leder. Et super forløb!