Morgendagens ledere er digitale – er du?

Fremtidens agenda er digital – og det stiller helt nye krav til de ledere, der skal håndtere denne udvikling. Digital ledelse kræver nemlig nye kompetencer, hvis morgendagens virksomheder skal ledes succesfuldt. I samarbejde med den schweiziske business-skole IMD tilbyder vi Leadership Acceleration Programme, hvor digitalisering nu er en integreret del af programmet. Er du klar til next level?

Digital ledelse og digitalisering er helt nødvendige kompetencer for fremtidens ledere i den digitale tidsalder, og derfor bliver emnet helt centralt på næste forløb af Leadership Acceleration Programme (LAP).

Bestil materiale om uddannelsen

Den digitale udvikling står ikke stille, men bevæger sig med hastige skridt fremover. Det er ikke mindst en stor udfordring for de ledere, der er ansvarlige for at drive disse udviklingsprocesser fremover på succesfuld vis. De må være i stand til at lægge strategierne for den digitale udvikling – men de må også være i stand til at eksekvere på strategierne.

Om Leadership Acceleration Programme (LAP)

LAP er en intensiv, international lederuddannelse, der styrker både dine faglige og personlige kompetencer.
Varighed: To moduler af tre dages varighed (et i Danmark og et i Schweiz) samt et e-læringsmodul.
Pris: DKK 67.474 ex. moms.

De bedste europæiske eksperter

Leadership Acceleration Programme regnes for at være en af markedets allerbedste lederuddannelser, og med undervisning af nogle af de fremmeste europæiske eksperter inden for fagområdet vil du ikke bare få en indgående forståelse for de overordnede perspektiver i forhold til digitalisering – men samtidig få en række helt konkrete hands-on-værktøjer, som du kan anvende direkte i din arbejdshverdag.

Du vil blive klædt på til at mestre den digitale udvikling, som fremtidens ledere står overfor. Howard Yu og John Walsh, der begge er professorer fra schweiziske IMD, er de eksperter, du vil stifte bekendtskab med og blive undervist og inspireret af.

Howard Yu

Howard Yu er professor i strategisk ledelse og innovation på IMD samt en ”rising star” og prisbelønnet forsker i den akademiske verden. Yu har blandt andet modtaget ”Case Center Award” i 2017 for sit arbejde med emnet ”Big Data – Risks and Opportunities” – en pris, som Financial Times omtaler som ”the business schools Oscars”.

I 2017 var Howard Yu desuden på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 optrådte han på Thinkers50 Rader-liste over de 30 ledelseseksperter, der mest sandsynligt vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisationer ledes.

John Walsh

John Walsh er professor i marketing og har i løbet af sine 14 år som underviser hos IMD blandt andet været ansvarlig for skræddersyede uddannelser til virksomheder som Caterpillar, Coca-Cola Hellenic, Hilton Hotels Corporation, Kodak og Sony.

Udover titlen som Professor of Marketing er han desuden direktør for ”Building on Talent”-uddannelsen – en uddannelse for næste generation af ledere.

Digital ledelse på agendaen

Digitaliseringsemnet har vi i Scandinavian Executive Institute udviklet i samarbejde med professorerne fra IMD Business School, og som deltager kan du se frem til at få en indgående og omfattende forståelse for digitalisering og digital ledelse.

– Digitaliseringsemnet på LAP vil blandt andet omhandle hvilke krav og forventninger, der er til forskellige virksomheder og brancher i forhold til at udnytte de digitale muligheder – også i forhold til nye, og ikke tidligere kendte markedsmuligheder. Emnet vil desuden gennemgå hvilke organisatoriske betingelser, eksempelvis processer og strukturer, som bør være på plads for at kunne gennemføre en vellykket digitaliseringen, forklarer John Walsh.

Som deltager vil du altså få det overordnede helikopterperspektiv, men du vil også dykke ned i de mere praktiske problemstillinger, som kan gøre dig klar til at drage afsted på din egen rejse i den digitale tidsalder – og gøre dig til en værdifuld ressource for den virksomhed, du arbejder for.

På forkant med udviklingen?

Ønsker du at være med på næste forløb af Leadership Acceleration Programme, kan du søge om optagelse her.

Tilmeld dig