Hvad er et Certificate in Global Management INSEAD?

Et Certificate in Global Management fra INSEAD er en omfattende executive-uddannelse, der giver dig omfattende viden, værktøjer og kompetencer inden for internationalt lederskab. To af Scandinavian Executive Institutes executive-programmer fungerer som partnerskabsprogrammer i det komplette uddannelsesprogram.

I dagens omskiftelige, globaliserede og konkurrencekrævende forretningsverden, er det essentielt at holde sig opdateret med den nyeste viden og de nyeste værktøjer med henblik på at håndtere de udfordringer og muligheder, der opstår undervejs. INSEAD har udviklet et programkoncept, Certificate in Global Management, målrettet ambitiøse ledere og topledere, der ønsker en omfattende viden inden for global ledelse og lederskab.

Læs mere om tidligere Executive Management Programme-deltager, der netop har opnået et Certificate in Global Management: En international karriererejse af dimensioner.

Toplederprogram på INSEAD
Certificate in Global Management

Lars Rudkjøbing, Chief Business Development Officer i ScanCom International

En række executive-programmer

For at opnå et Certificate in Global Management fra INSEAD skal man have deltaget i totalt tre INSEAD-executive-programmer i løbet af en 4-års periode, og programmerne skal være af et vist omfang. To af Scandinavian Executive Institutes executive-programmer, toplederprogrammet Executive Management Programme samt strategieksekveringsprogrammet Leading Strategic Change, tæller med i denne programpakke.

Læs mere om, hvordan programpakken i Certificate in Global Management kan sammensættes. Her er det også muligt at se, hvilke programalternativer, man kan vælge – således at uddannelsen giver eksakt det fokus og indhold, man selv har behov for.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Partnerprogrammer fra Scandinavian Executive Institute

To af programmerne i Scandinavian Executive Institutes portefølje af executive-programmer kan som nævnt indgå i et Certificate in Global Management:

For det første drejer det sig om Executive Management Programme, der er en unik toplederuddannelse, som klæder dig på til at arbejde ambitiøst med at styrke og udvikle din virksomhed. Programmet bidrager med den allernyeste viden inden for strategi og innovation, hvilket gør dig i stand til at styrke din virksomheds strategiske position. Derudover får du indblik i de ledelsesmæssige aspekter, der stilles til dagens topledere, og du vil derigennem blive i stand til at udvikle din egen toplederrolle.

Også Leading Strategic Change er et af partnerprogrammerne, der kan indgå i den totale programpakke. Leading Strategic Change er et intensivt uddannelsesprogram for ledere og topledere, der ønsker at blive dygtigere til at gennemføre succesfulde strategieksekveringer og større transformationsprojekter. Med programmet får du inspiration, indsigt, viden og værktøjer, der gør dig i stand til at bringe din virksomheds strategieksekveringsinitiativer og transformationsprojekter op på et højt og ambitiøst niveau.

Et Certificate in Global Management giver desuden INSEAD-alumnestatus, hvilket giver adgang til livslang læring og netværksmuligheder på INSEAD.

Executive Forum – Masterclass med INSEAD – Fokus på bæredygtighed

Atalay Atasu – INSEAD professor og prisvindende forsker inden for cirkulær økonomi, producentansvar og miljøregulering

I denne masterclass vil Atalay Atasu give et operationelt perspektiv på bæredygtig forretningspraksis samt afdække, hvilke grundlæggende elementer der skal til for at eksekvere på en strategi inden for cirkulær økonomi.

Et af de vigtigste take-aways fra masterclassen er et anvendeligt framework, der forklarer, hvorfor bæredygtighedsinitiativer er afgørende for erhvervslivet. Og hvordan disse initiativer kan bidrage til at udforme strategier for cirkulær økonomi i organisationer og virksomheder.

Som deltager får du en bred introduktion til begrebet cirkulær økonomi samt et detaljeret indblik i de to grundlæggende byggesten, nemlig cirkulære forretningsmodeller og cirkularitetsdesign.

Læs mere om Masterclassen her og tilmeld dig

Atalay Atasu, INSEAD