Lederkurser der styrker karrieren

Deltag i et lederkursus, der giver dig viden, værktøjer og metoder til at håndtere dit lederjob bedst muligt.

Vil du til tops, har du målrettede ambitioner og vil du være en god leder, kan du ikke stå alene. Mange ledere tror måske, at de kan klare det hele selv, men erfaringen viser, at feedback, ny viden, nye værktøjer og nye perspektiver udvikler en leder personligt, forhøjer hans eller hendes værdi på jobmarkedet og bidrager til at lederen skaber nye resultater i sit aktuelle job.

Et lederkursus giver mulighed for at dykke ned i det, du synes er svært, og bidrager med inputs og nye øjne på din situation. Både fra kvalificerede undervisere og fra andre deltagere, der er i samme situation som dig.

På Scandinavian Executive Institutes lederkurser foregår undervisningen både gennem casestudier, oplæg, gruppearbejder, undervisning og input fra dine medkursister.

Læs mere her om god ledelse.

Toplederuddannelse – Executive Management Programme INSEAD

Faglig opgradering og personlige kompetencer

De bedste lederkurser er dem, der styrker dig teoretisk og fagligt på basis af den nyeste forskning og samtidig udvikler dine personlige kompetencer. For det teoretiske og det praktiske går netop hånd i hånd for en leder i en moderne virksomhed.

– Det personlige lederskab er absolut i fokus i dag, og det kræver både metoder, værktøjer og et skarpt blik på dine personlige værdier, dine relationer, din kommunikation og din evne til refleksion. Alle disse elementer er et godt lederforløb i stand til at bidrage med, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Ny metoder og værktøjer

Noget af det mest brugbare, du får med hjem fra et kvalificeret og veltilrettelagt lederkursus, er de metoder og praktiske værktøjer, som du kan implementere direkte i din ledelsespraksis. På et godt ledelseskursus vil du få nye metoder og redskaber til at løse de udfordringer, du står med. Derudover vil du få værktøjer til at tage hånd om de problemstillinger, du møder i dit job som leder.

Mange lederkurser tager udgangspunkt i relevante cases, så værktøjerne demonstreres i praksis, og du får indblik i andre virksomheders udfordringer, som måske ligner dine. Det giver dig den erfaring, der skal til, for at du kan bruge redskaberne med det samme i din egen lederstilling.

Leadership Acceleration Programme IMD – lederuddannelse

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Den skjulte bonus: Netværket

Et kursus i ledelse giver dig ikke bare viden, værktøjer og refleksioner. Det er også et rum, hvor du møder andre ledere, der er i samme situation som dig. De vil gerne lære, de vil gerne udvikle sig og de vil gerne have så meget som muligt ud af ledelseskurset. Og de vil med garanti gerne udvide netværket, så I kan bruge hinanden.

På lederkurser arbejdes der ofte i grupper, og man giver hinanden feedback og diskuterer hinandens business cases. Derfor kommer du hurtigt tæt på de andre deltagere, og det gør dit netværk større og stærkere.

– Mange kurser i ledelse tilbyder også deltagelse i et formelt netværk, når kurset er færdigt. Her får du både nem adgang til netværket, inputs og arrangementer oven i købet. På vores uddannelsesforløb får du mulighed for at deltage i Executive Forum, der byder på en række masterclasses hvert år. Det kan i allerhøjeste grad bidrage til, at du fortsætter din læring og holder dig opdateret som leder, siger Steen Buchreitz Jensen.

Læs mere om Executive Forum her.

Tre tips til at vælge det rigtige lederkursus

Det vrimler med kurser i ledelse og ledelsesudvikling fra forskellige business-skoler og virksomheder, og det kan være svært at navigere og skabe overblik. Her får du et par tommelfingerregler.

1: Den bedste metode til at vurdere kvaliteten af et givet lederkursus er at tjekke, hvor højt udbyderen ligger på rankinglisten over business-skoler og universiteter.

Ligger kursusudbyderen fx på Forbes top 10, kan du roligt investere tid og penge i et lederkursus eller en lederuddannelse der. Du kan også gå den anden vej rundt og tjekke om de højst rangerende business schools har et lederkursus, der matcher dit behov

2: Du bør gøre dig klart, om dit kursus skal have et internationalt sigte. Hvis din virksomhed skal finde vej og udvikle sig på det globale marked, er det en god idé.

3: Tjek udbyderens referencer og udtalelser. Er andre ledere tilfredse? Hvis du kan finde positive udtalelser fra ledere, hvis situation minder om din, er det et godt pejlemærke for, om det kursus i ledelse, du har kig på, er relevant og kvalificeret.

Toplederuddannelse – Executive Management Programme INSEAD

Vi målretter lederkurser i samarbejde med IMD og INSEAD

I Scandinavian Executive Institute udvikler og gennemfører vi vores lederkurser i samarbejde med IMD og INSEAD – to af verdens førende business-skoler. Vælger du et kursus hos os, vil du møde nogle af de dygtigste danske undervisere/eksperter og udenlandske professorer. Fra dem vil du få både ny viden og inspiration til at kigge på din virksomhed og din egen ledelsesmæssige rolle med nye øjne.

Læs mere om IMD og INSEAD.

Lederuddannelse – Leadership Acceleration Programme IMD