Lederuddannelse og karriere – hvad skal du vælge?

Deltag i en lederuddannelse, der giver dig viden, værktøjer og metoder til at håndtere dit lederjob bedst muligt.

Vil du til tops, har du målrettede ambitioner og vil du være en god leder, kan du ikke stå alene. Mange ledere tror måske, at de kan klare det hele selv, men erfaringen viser, at feedback, ny viden, nye værktøjer og nye perspektiver udvikler en leder personligt, forhøjer hans eller hendes værdi på jobmarkedet og bidrager til at lederen skaber nye resultater i sit aktuelle job.

En lederuddannelse giver mulighed for at dykke ned i det, du synes er svært, og bidrager med inputs og nye øjne på din situation. Både fra kvalificerede undervisere og fra andre deltagere, der er i samme situation som dig.

På Scandinavian Executive Institutes lederuddannelser foregår undervisningen både gennem casestudier, oplæg, gruppearbejder, undervisning og input fra dine medkursister.

Læs mere her om god ledelse.

Toplederuddannelse – INSEAD

Faglig opgradering og personlige kompetencer

De bedste lederuddannelser er dem, der styrker dig teoretisk og fagligt på basis af den nyeste forskning og samtidig udvikler dine personlige kompetencer. For det teoretiske og det praktiske går netop hånd i hånd for en leder i en moderne virksomhed.

– Det personlige lederskab er absolut i fokus i dag, og det kræver både metoder, værktøjer og et skarpt blik på dine personlige værdier, dine relationer, din kommunikation og din evne til refleksion. Alle disse elementer er et godt lederforløb i stand til at bidrage med, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Lederuddannelse giver nye metoder og værktøjer

Noget af det mest brugbare, du får med hjem fra en kvalificeret og veltilrettelagt lederuddannelse, er de metoder og praktiske værktøjer, som du kan implementere direkte i din ledelsespraksis. På en god lederuddannelse vil du få nye metoder og redskaber til at løse de udfordringer, du står med. Derudover vil du få værktøjer til at tage hånd om de problemstillinger, du møder i dit job som leder.

Mange lederuddannelser tager udgangspunkt i relevante cases, så værktøjerne demonstreres i praksis, og du får indblik i andre virksomheders udfordringer, som måske ligner dine. Det giver dig den erfaring, der skal til, for at du kan bruge redskaberne med det samme i din egen lederstilling.

Lederuddannelse – IMD

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD

Den skjulte bonus: Netværket

En lederuddannelse giver dig ikke bare viden, værktøjer og refleksioner. Det er også et rum, hvor du møder andre ledere, der er i samme situation som dig. De vil gerne lære, de vil gerne udvikle sig og de vil gerne have så meget som muligt ud af lederuddannelsen. Og de vil med garanti gerne udvide netværket, så I kan bruge hinanden.

På lederuddannelser arbejdes der ofte i grupper, og man giver hinanden feedback og diskuterer hinandens business cases. Derfor kommer du hurtigt tæt på de andre deltagere, og det gør dit netværk større og stærkere.

– Mange lederuddannelser tilbyder også deltagelse i et formelt netværk, når programmet er færdigt. Her får du både nem adgang til netværket, inputs og arrangementer ovenikøbet. På vores uddannelsesforløb får du mulighed for at deltage i Executive Forum, der byder på en række masterclasses hvert år. Det kan i allerhøjeste grad bidrage til, at du fortsætter din læring og holder dig opdateret som leder, siger Steen Buchreitz Jensen.

Læs mere om Executive Forum her.

Tre tips til at vælge rigtig lederuddannelse

Det vrimler med lederuddannelser og ledelsesudvikling fra forskellige business-skoler og virksomheder, og det kan være svært at navigere og skabe overblik. Her får du et par tommelfingerregler.

1: Den bedste metode til at vurdere kvaliteten af en given lederuddannelse er at tjekke, hvor højt udbyderen ligger på ranking-listen over business-skoler og universiteter.

Ligger kursusudbyderen fx på Forbes top 10, kan du roligt investere tid og penge i et lederkursus eller en lederuddannelse der. Du kan også gå den anden vej rundt og tjekke om de højst rangerende business-skoler har en lederuddannelse, der matcher dit behov

2: Du bør gøre dig klart, om din uddannelse skal have et internationalt sigte. Hvis din virksomhed skal finde vej og udvikle sig på det globale marked, er det en god idé.

3: Tjek udbyderens referencer og udtalelser. Er andre ledere tilfredse? Hvis du kan finde positive udtalelser fra ledere, hvis situation minder om din, er det et godt pejlemærke for, om det lederprogram, du har kig på, er relevant og kvalificeret.

TOPLEDERUDDANNELSE – EXECUTIVE MANAGEMENT PROGRAMME INSEAD

Målrettede lederuddannelser i samarbejde med IMD og INSEAD

I Scandinavian Executive Institute udvikler og gennemfører vi vores lederuddannelser i samarbejde med IMD og INSEAD – to af verdens førende business-skoler. Vælger du et program hos os, vil du møde nogle af de dygtigste danske undervisere/eksperter og udenlandske professorer. Fra dem vil du få både ny viden og inspiration til at kigge på din virksomhed og din egen ledelsesmæssige rolle med nye øjne.

Læs mere om IMD og INSEAD.

LEDERUDDANNELSE – LEADERSHIP ACCELERATION PROGRAMME IMD

Executive Forum
– Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Aktuelle masterclasses med professorer fra de anerkendte business skoler INSEAD og IMD. En unik mulighed for at holde dig opdateret som leder på de udfordringer som virksomheder møder i dag.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du aktuel viden og inspiration fra top-professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD. Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere og bestyrelsesmedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og er dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

Executive Forum – fem spændende masterclasses i 2021
lederuddannelse og karriere

Professor Nathan Furr, INSEAD